1562
Sharp vierdeurskoelkast
Gepubliceerd: 22-07-2013 Laatste update: 07-05-2017

Sharp Benelux introduceert een zeer grote vierdeurskoelkast met glazen designdeuren en geïntegreerd lcd-bedieningspaneel, de SJ-FS820V. Dit model behoort tot de grootste vierdeurskoelkasten op de consumentenmarkt en beschikt over het uiterst energiezuinige A++-label. De koelkast is ontworpen voor moderne design-keukens en maakt gebruik van Sharp’s antibacteriële Plasmacluster-technologie en hybride koeling om het voedsel langer vers te houden.

De SJ-FS820V-koelkast heeft een stijlvol ontwerp met glazen deuren, verkrijgbaar in zilver of zwart. Daarnaast onderscheidt de koelkast zich met krachtige LED-verlichting en laag energieverbruik. Sharp laat, als uitvinder van het concept van vierdeurskoelkasten, met haar laatste model zien hoe men optimaal gebruikmaakt van de koel- en bewaarmogelijkheden. Zo wordt de koelkast gekenmerkt door zeer grote compartimenten en een innovatieve indeling, inclusief een automatische ijsblokjesmachine.

Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux bv: “De koelkast is het grootste apparaat in je keuken. Een koelkast dient daarom niet alleen uitstekend te functioneren, maar moet er ook nog eens goed uitzien. Onze SJ-FS820V volgt dan ook de laatste trends op het gebied van interieurdesign en heeft uitstekende koeleigenschappen in combinatie met een A++-energielabel. Hiermee laten we ook zien hoe belangrijk wij het vinden om producten te ontwikkelen die beter zijn voor het milieu.”

De SJ-FS820V onderscheidt zich door het gebruik van twee unieke technologieën van Sharp: Plasmacluster-technologie en hybride koeling met no frost-technologie. Deze garanderen maximale versheid van voedingsmiddelen en daarmee minder verspilling:

De Plasmacluster-technologie maakt koelkasten hygiënischer doordat het de groei van bacteriën en schimmels beperkt. Het hart van deze technologie wordt gevormd door positieve en negatieve ionen die door de gehele koelkast worden verspreid. Deze breken vieze geuren en schadelijke stoffen in de lucht af en maken bacteriën en schimmels onschadelijk.

Voor hybride koeling is een aluminium plaat achterin de koelkast bevestigd die op een constante temperatuur van 0 °C wordt gehouden. Zo blijft de luchtvochtigheidsgraad op peil in het compartiment dat daarnaast met no frost-technologie gekoeld wordt. Dankzij de hybride koeling droogt voedsel niet uit, waardoor groenten en fruit langer vers blijven en hun smaak behouden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide