7377
Vier stappen naar uw persoonlijke keuken
Gepubliceerd: 18-04-2019 Laatste update: 25-07-2021

U wilt graag een mooie nieuwe keuken… maar wat u mooi vindt is heel persoonlijk en voor iedereen weer anders. Het is een optelsom van elementen; uw favoriete woonstijl, de huidige trends, uw persoonlijke (gezins)situatie en natuurlijk uwbudget. Denk eens na hoe deze elementen er voor u uitzien. De mix is voor iedereen weer anders. Het assortiment van Keller Keukens is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget een persoonlijke droomkeuken te realiseren, zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

Stap 1: Wat u mooi vindt hangt af van uw smaak en woonstijl. We onderscheiden voor het gemak vier woonstijlen, namelijk modern, landelijk, industrieel en klassiek, of een mix ervan natuurlijk.

Vier stappen naar uw persoonlijke keuken

Stap 2:

Trends beïnvloeden wat we op dit moment mooi vinden. Trends inspireren ons om vanuit onze favoriete woonstijl ons interieur net even die eigentijdse draai te geven. Belangrijke woon- en keukentrends voor 2019 zijn bijvoorbeeld donkere decors, natuurlijke materialen, metalen en metallic tinten, organische en ronde vormen, zachte stoffen, de revival van behang en nog altijd actueel, de "botanische" trend. Een trend is dus toe te passen op elke woonstijl.

Vier stappen naar uw persoonlijke keuken

Stap 3: Uw persoonlijke situatie heeft eveneens invloed op uw wensen en behoeften in uw nieuwe keuken. Houdt u van uitgebreid koken, reizen, groen in huis of heeft u (kleine) kinderen? Deze factoren bepalenwat voor u belangrijk is in uw keuken. Keller vertaalt deze persoonlijke wensen naar een unieke keuken met karakter. Een keuken op maat waar met plezier in gekookt, gegeten en geleefd kan worden.

Vier stappen naar uw persoonlijke keuken

Stap 4: Uw favoriete woonstijl, trends en uw persoonlijke situatie vormen samen de personal touch waarmee u uwdroomkeuken samenstelt. Maar los van het ideale plaatje dat u in uw hoofd heeft, heeft u te maken met een budget. Het moet immers ook financieel mogelijk zijn om uw persoonlijke keuken te realiseren.

Vier stappen naar uw persoonlijke keuken

Het assortiment van Keller omvat allerlei opties in stijlen, materialen en afwerkingen die ervoor zorgen dat het budgetgeen belemmering is. Er zijn altijd alternatieve materialen of producten, goedkoper óf duurder, die daarbij passen zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling van uw keuken. Zo blijft u binnen uw budget en realiseert u toch uw persoonlijke droomkeuken. Een comfortabele gedachte voor wie de balans zoekt tussen schoonheid en prijs.

Natuurlijk komt u tijdens de oriëntatiefasezelf een heel eind met wat voor u het perfecte keukenplaatje is. Een keuken isechter een kostbaar en technisch productdat u dagelijks gebruikt en waarvan u langere tijd probleemloos wil genieten. Er komen technische en bouwkundige zaken bij kijken, zoalshet (ver)plaatsen van wanden en leidingen, aansluiten vangas, water en elektriciteit en tal van andere technische dingen.U moet zoveel keuzes maken en dingen regelen, dat goed advies en deskundige begeleiding wenselijk en aan te raden is.

En daarvoor kunt u terecht bij de Keller Keukenspecialist. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Deze vakmensen helpen u graag om de keuken te kiezen die op alle vlakken het beste bij u past. U kunt vertrouwen op mensen die u objectief adviseren en stap voor stap begeleiden, van ontwerp tot en met het moment dat u uw persoonlijke Keller keuken in gebruik neemt. Meer weten? Kijk op Keller Keukens.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide