1382
Platinum White Kuppersbusch

De hagelwitte keuken De kleur wit duikt overal op. Van hagelwitte mode tot parelwitte autos. Natuurlijk heeft de wit-trend ook zijn weerslag op het interieur. Kuppersbusch speelt hier op in met een nieuwe collectie keukenapparatuur die nu onder de naam Platinum White edition wordt geintroduceerd.

Echter het is niet alleen door de kleur wit dat er een serene rust in de keuken ontstaat. De inbouwapparatuur uit de Platinum White edition van Kupperbusch is volgens een vast raster samengesteld waardoor alle apparaten dezelfde formaten hebben en zo heel rustig op een lijn kunnen worden ingebouwd. Hierbij is ook rekening gehouden met de positionering van grepen, bedieningspanelen en ovenruiten.

Naast een inbouwoven, steamer, combimagnetron, bevat het programma ook een leuke gadget voor in de keuken, namelijk een 20? LCD flat screen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Verder heeft Kuppersbusch een aantal afzuigunits eveneens uitgevoerd in wit, alsook een aantal van haar inbouwkookplaten. Meest opvallend is wellicht de Amerikaanse side-by-side koel/vriescombinatie helemaal in sprankelend wit. Een echte eyecatcher in iedere moderne keuken.

Kuppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Kippersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners