1529
Platinum White Kuppersbusch
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 14-07-2017

De hagelwitte keuken De kleur wit duikt overal op. Van hagelwitte mode tot parelwitte autos. Natuurlijk heeft de wit-trend ook zijn weerslag op het interieur. Kuppersbusch speelt hier op in met een nieuwe collectie keukenapparatuur die nu onder de naam Platinum White edition wordt geintroduceerd.

Echter het is niet alleen door de kleur wit dat er een serene rust in de keuken ontstaat. De inbouwapparatuur uit de Platinum White edition van Kupperbusch is volgens een vast raster samengesteld waardoor alle apparaten dezelfde formaten hebben en zo heel rustig op een lijn kunnen worden ingebouwd. Hierbij is ook rekening gehouden met de positionering van grepen, bedieningspanelen en ovenruiten.

Naast een inbouwoven, steamer, combimagnetron, bevat het programma ook een leuke gadget voor in de keuken, namelijk een 20? LCD flat screen.

Verder heeft Kuppersbusch een aantal afzuigunits eveneens uitgevoerd in wit, alsook een aantal van haar inbouwkookplaten. Meest opvallend is wellicht de Amerikaanse side-by-side koel/vriescombinatie helemaal in sprankelend wit. Een echte eyecatcher in iedere moderne keuken.

Kuppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Kippersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide