6422
Keukentrends 2022-2023 - keuken magazine

Ben je van plan om een nieuwe keuken te laten plaatsen of ga je je huidige keuken verbouwen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Dit mooie keukenmagazine staat boordevol keukeninspiratie en is onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische keuken informatie.

Het keukenmagazine UW Keuken is onderdeel van een set glossy woonmagazines - elk zo'n honderd pagina's dik - en zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

4-uwgidsen.png

De woonmagazines bieden overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om jezelf uitgebreid te oriënteren, voordat je de gang naar de winkel maakt. Je kunt het keukenmagazine los bestellen of samen met Uw Badkamer, Uw Vloer en Uw haard.  De woonmagazines vind je hier

 

 

Onze partners