154
Keukentrends 2024: AluSplash verovert hart en keuken
Gepubliceerd: 26-03-2024

In de dynamische wereld van keukendesign blijft AluSplash keer op keer verrassen. Trots presenteren we via Dekker Zevenhuizen de nieuwste juweeltjes binnen de AluSplash Essenza-collectie. Deze collectie is een toonbeeld van hoe stijl, functionaliteit en vernieuwing hand in hand gaan. De lancering van vier fonkelnieuwe kleuren – Milky Way, Supernova, Mystical en Cosmic – is geïnspireerd door de laatste trends en zorgt voor een verfrissende bries doorheen je keukeninrichting.

Of je nu valt voor de lichtere nuances, geïnspireerd door het sterrenstelsel, de warme, levendige tinten die je doen denken aan een supernova, de natuurlijke kleuren die rust en mystiek uitstralen, of de diepe, aardse schakeringen met een kosmische kracht, de AluSplash Essenza-collectie laat je keuken op een unieke wijze tot leven komen!

Een spectrum aan kleuren

Milky Way introduceert een licht en ruimtelijk gevoel in je keuken, perfect aansluitend bij de 'Lightness' trend. Supernova, aan de andere kant, is als een zonovergoten dag en brengt een warme, uitnodigende sfeer met zich mee. Mystical is je keuze voor natuurlijke sereniteit, naadloos passend binnen de 'Nature Rock' trend, terwijl Cosmic een ideale mix tussen aardse en moderne elementen vormt. Zo vindt het zijn plek zowel binnen de 'Lightness' als de 'Nature Rock' trend. Vind jouw ideale kleurmatch en voeg een nieuwe dimensie toe aan je keuken!

Elegantie, functionaliteit, duurzaamheid

Maar er is meer dan alleen schoonheid. De Essenza-kleuren van AluSplash brengen ook een waaier aan praktische voordelen met zich mee. Deze achterwanden zijn niet enkel een lust voor het oog, maar ook bestand tegen hitte en eenvoudig te reinigen, wat ze bijzonder geschikt maakt voor gebruik achter het fornuis. Dankzij een geavanceerde coating, een eenvoudig installatieproces en hun duurzame karakter, is de AluSplash Essenza-collectie niet alleen een stijlstatement, maar ook een slimme en functionele keuze voor je keuken. Dus, als je op zoek bent naar een achterwand die zowel esthetisch als functioneel is, dan biedt AluSplash Essenza precies wat je nodig hebt.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide