3425
Keukentrends 2019: BlissBoutique
Gepubliceerd: 07-12-2018

Laat u omarmen door de glamoureuze sfeer van de keukentrend BlissBoutique. De trend lijkt rechtstreeks uit een chique hotel of stijlvolle cocktailbar te komen. Een kleurenpalet van klassieke groentinten en gouden accenten voert de hoofdtoon.Contrasterende materialen als licht marmer en warm hout maken de stijlvolle look compleet. Het designteam van Keller paste de trend toe in een gloednieuw keukenontwerp.

 

Een lust voor het oog
De nieuwe, klassieke keuken is niet alleen een fijne werkplek maar tevens een lust voor het oog. Het greeploze model is hier uitgevoerd in een grijsgroene zijdeglanslak uit de NCS-collectie (S 7005-B80G). Om het opvallende groen goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk een sobere combinatiekleur te kiezen. Wittinten creëren meer rust en ruimte, maar met hout geeft u het geheel meer warmte. De marmer-look bar gecombineerd met fronten in walnoot hout(look) is daarom een perfecte toevoeging op deze keuken.

keller-keukens-keukentrends-2019-5 kopiëren.jpg

keller-keukens-keukentrends-2019-4 kopiëren.jpg

Een keuken met een gouden randje
Letterlijk, want de greeplijsten van deze greeploze keuken zijn afgewerkt in een gouden metallic-lak. Geheel volgens de trend BlissBoutique wordt hiermee de stijlvolle look van de keuken geaccentueerd. Bovendien matchen de gouden greeplijsten perfect bij de gouden kraan en spoelbak. Liever geen gouden greeplijsten? Bij Keller heeft u keuze uit ruim 1950 kleuren. Er is dus altijd een kleur die bij uw persoonlijke smaak past.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide