10177
Keukentrends 2019: Arctic Blue
Gepubliceerd: 17-11-2018

Geïnspireerd door de schoonheid van Arctische gebieden, doet zich komend woonseizoen een nieuwe trend voor; Arctic Blue. Een lichte, vaak witte, kleur vormt de basis en wordt omringd door arctische blauwtinten en trendy materialen als glas en chroom. Het designteam van Keller vertaalde deze elementen naar een gloednieuwe, moderne keuken vol noviteiten.

 

Hoogglans wit en chroom
Glans en weerspiegeling vormen de sleutelwoorden van de keukentrend Arctic Blue. Deze elementen zijn vertaald naar een modern keukenontwerp met witte, hoogglans(lak) fronten. Door de spiegeling van de hoogglans fronten ontstaat meer dieptewerking en heeft de moderne keuken een lichte en ruime uitstraling.Ook het materiaal chroom heefteen reflecterende werking. Het designteam van Keller paste daarom chromen accessoires toe, zoals de strakke keukenkraan Lanesto Urban Moscow (haaks).

Escalade sneeuw-DETAIL_2 kopiëren.jpg

Gloednieuw model Edena
De strakke, modernekeuken is voorzien van een wandkast in het gloednieuwe model Edena. Dit model beschikt over een geïntegreerde cassettegreep (rvs)en is afgewerkt met een lichtblauwe zijdeglanslak. Het lichtblauw geeft de keuken een zacht kleuraccent, zonder de uitstraling van rust en ruimte te verstoren. Een aantal opvallende, kobaltblauwe accessoires maken de keuken helemaal af.

De moderne keuken is voorzien van een bijpassend werkblad van DecorTop. Dit materiaal, uitgevoerd in de natuurgetrouwe kleur Wild Silver, geeft de sfeer van krachtig steen en is tegelijkertijd praktisch in gebruik. Dat kan, Om de keuken helemaal compleet te maken is luxe ATAG-apparatuur toegepast. Daarmee heeft deze mooie keuken alles in huis om u van alle kookgemakken te voorzien.

Escalade sneeuw-DETAIL_3 kopiëren.jpg

Het beste van twee werelden
Deze Keller keuken combineert het beste van twee werelden; greeploos en TIP-ON. De bovenste korven van de korvenkasten zijn namelijk uitgevoerd met een greeplijst, hierdoor kunt u gemakkelijk uw vingers achter het front plaatsen om het te openen. De onderste korven zijn juist voorzien van TIP-ON techniek. U opent de korven moeiteloos door zacht met uw hand, of bijvoorbeeld met uw knie, tegen het front te duwen. Ideaal als u uw handen vol heeft.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide