3784
Keukentrend: Zwart witgoed
Gepubliceerd: 20-11-2019

De term witgoed blijft bestaan maar (mat)zwart is het nieuwe wit als het om keukenapparatuur gaat. ETNA had al een divers en compleet assortiment (mat)zwarte producten, maar lanceerde tijdens haar Huisshow nieuwe producten in haar portfolio die aansluiten op deze trend. Deze nieuwe producten zijn te combineren met verschillende keukenstijlen: van retro en urban classic tot industrieel en modern. Een ‘smartsize’ koelkast, een Black Titanium ovenlijn en een retro eiland afzuigkap.

 

Urban Classic: Koelkast in smart size (128 cm)
Deze urban ETNA koelkast KVV3128ZWA is iets groter dan een gewoon tafelmodel (1280x518x326mm) maar toch ruim met een koelgedeelte van 149 liter en vriesvak van 15 liter inhoud. Ideaal voor kleinere huishoudens of keukens waarin je slim om moet gaan met de ruimte. Een transparante groentelade en heldere LED verlichting mogen natuurlijk niet ontbreken. Met energieklasse A++ is dit stijlvolle model bovendien super energievriendelijk. Verkoopprijs €329. 

Industrieel: Black Ti(tanium) ovens en combimagnetrons
De Black Titanium 6 serie zou niet misstaan in de keuken van James Bond. De maatvoering, details en het comfort van deze apparaten zijn als een perfect passend kostuum dat je culinaire hart verovert. Zelfs de handgreep is van Black Titanium en zo ontworpen dat hij een geheel vormt met de screening op het glas. De vier modellen, in 45 en 60 cm nis, zijn volledig te bedienen met een touch bediening en intuïtieve slide control Uniek in deze lijn is de 60 cm 2-in-1 oven (MO670Ti) met geïntegreerde magnetronfunctie: dit model biedt veel bakruimte (71 liter) terwijl je geen aparte magnetron nodig hebt. Dankzij de geraffineerde uitlijning zijn de verschillende modellen en maten horizontaal en verticaal met elkaar te combineren. Verkoopprijzen variëren van €699 tot €1.149. 

Retro: eiland afzuigkap (72 cm)
Deze matzwarte recirculatie afzuigkap zorgt ervoor dat het ruimtelijke effect van een kookeiland intact blijft. De vrijhangende ETNA RA370ZWA maakt gebruik van een koolstoffilter waardoor je geen afvoer naar buiten nodig hebt. De LED spots geven een warm wit licht wat een gezellige sfeer geeft en toch goed werklicht biedt. Alle functies van de afzuigkap bedien je met de afstandsbediening die overigens magnetisch is, zodat je hem eenvoudig op de afzuigkap klikt. De ETNA RA370ZWA heeft een verkoopprijs van €1.129 en is vanaf december 2019 verkrijgbaar.

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar en design bereikbaar voor iedereen. Dat is al 163 jaar het kenmerk van ETNA.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide