6533
Keuken & lifestyletrends 2019
Gepubliceerd: 16-10-2018

Het Nederlands merk ETNA vertaalde de laatste lifestyle-en kooktrends naar een nieuwe collectie keukenapparaten. Tijdens de Huisshow 2018 presenteerde zij haar visie op de keuken anno nu; een plek waar mensen samenkomen om gezellig te koken en te eten maar waar duurzaamheid en kwaliteit ook een belangrijke rol spelen. Dat resulteerde in een collectie die opvalt door haar duurzame functionaliteiten, stoere industriële looks en warme retro details. De meest opvallende noviteiten op een rijtje:

 

20181001_ATAG_027-40241.png

  1. Retro cool koelen

Na de succesvolle introductie van de collectie Retro design koelkasten introduceert ETNA een aantal nieuwe uitvoeringen in de trendkleuren van de komende seizoenen. Denk aan Sea Breeze Green, Bronze Tequila Sunrise en Grand Caramel Coffee. In totaal worden er in deze serie negen nieuwe ‘smaken’ geïntroduceerd. De koelkasten zijn van binnen ook helemaal van nu: energiezuinig en met slimme features die ervoor zorgen dat je eten zo lang mogelijk vers blijft. Dit allemaal om meer gemak en duurzaamheid te bieden in de keuken.

  1. Industrial retro afzuigkappen

In het verlengde van de Retro koelkasten collectie lanceert ETNA een serie recirculatie afzuigkappen met een industriële retro look. Stoere kubussen met ronde hoeken met een matte finish in zwart, crème of groen in dezelfde RAL kleuren als de koelkasten. De ETNA afzuigkappen hebben een afmeting van 45x45 centimeter, hebben vier standen en een afzuigcapaciteit van 650m3 per uur. De afstandsbediening vergroot het bedieningsgemak en is magnetisch,waardoor dezeeenvoudig op de afzuigkap geplaatst kan worden.

  1. Mix & Match kubiek oven lijn

It’s a match! ETNA zorgt met haar vernieuwde lijn ovens en magnetrons voor een echte designmatch. De verschillende apparaten hebben identieke displays en dezelfde dashboardhoogte. Hierdoor zijn ze zowel verticaal als horizontaal stijlvol te combineren. De gehele line-up zal, naast RVS, ook in matzwart verkrijgbaar zijn. Om het gebruiksgemak te verhogen is de inhoud en het bakoppervlakte vergroot. Het schoonmaken van de oven is ook vereenvoudigd, alle modellen beschikken nu over gemakkelijk demonteerbare ovendeuren en hydrolyseen er is zelfs een model met pyrolyse. Last but not least: ETNA heeft nu een echte compacte oven met magnetronfunctie in het assortiment.

128628_IMG2_Olive---KVV754GRO-(1).png

  1. Smart cooking met inductie

Gemak, design en prijs staan centraal bij de vernieuwde serie inductiekookplaten. De instapserie biedt alle gemakken van koken op inductie op een basic manier. Een stap daarboven zijn alle zones apart te bedienendoor middel van sliders om het bedieningsgemak te vergroten. Het design van de inductiekookplaten is gebaseerd op designelementen van de gaskookplaat.Zo geeft het Virtual Pan Support design  aan hoe je de pan moet positioneren om het maximale vermogen uit je kookplaat te halen. Ook bevat de lijn diverse platen met koppelbare zones, ideaal bij het gebruik van grote grillplaten en vispannen.

Gloednieuw in het assortiment is de Hood-in-Hob kookplaat met ingebouwde afzuiger voor extra keukengemak. De Hob (kookplaat) heeft tweekoppelbare kookzones met centrale bediening enis 86 centimeter breed. De ingebouwde,matzwarte Hood (afzuiger)met energielabel A heeft een afzuigcapaciteit tot 658m3 per uur en heeft vier standen. De Hood biedt een combinatie van centrale en langwerpige afzuiging voor optimale werking over de gehele oppervlakte.

  1. .. het is een XL Vaatwasser

De luxe 6 en 7 serie vaatwassers maken het minst geliefde klusje in de keuken stukken aangenamer. Met minimaal A++,  ruimte voor 13 of 14 couverts, standaard kuipverlichting en een eenvoudige RVS gebruikersinterface maakt ETNA haar assortiment vaatwassers compleet. De A++ en A+++ vaatwasserszijn bovendien superstil in gebruik metmodellen die slechts 42 en 44 decibel geluid produceren.De modellen in 7 serie hebben een derde lade voor bestek. In deze serie is ook het topmodel te vinden met A+++, 42dB en een RVS bedieningspaneel met touchbediening.

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar en design bereikbaar voor iedereen.Dat is al 162 jaar het kenmerk van ETNA. De nieuwe collecties zijn (deels) vanaf eind 2018 verkrijgbaar in winkels en online.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide