2844
De keuken anno 2019
Gepubliceerd: 29-08-2018

Na de zomer, wanneer iedereen weer fris en fruitig terug is van vakantie, worden langzaamaan de trends voor het komende jaar bekend gemaakt. Onlangs schreven we nog over de badkamertrends 2019, vandaag geven we je een sneak preview van de keukentrends voor volgend jaar. We lichten 4 trends voor je uit.

 

1 Heel veel kleur
De tijd van witte strakke keukens moeten we in 2019 echt achter ons laten. De keuken krijgt kleur! En wat voor kleur! Je moet niet raar staan te kijken als je tijdens een bezoek aan een woon of keukenbeurs ineens een knalgele of helder blauwe keuken opgesteld ziet staan. Maar ook zwart gecombineerd met houten elementen en natuurlijke aardse tinten zijn de kleurtoppers in de keukentrends voor komend seizoen.

2 Inductiekoken
Je hebt er vast al wel eens over gelezen, in 2050 wil de overheid dat geen enkele woning nog is aangesloten op aardgas. Nieuwbouwwoningen worden al zonder gasaansluiting gebouwd en wanneer je een nieuwe keuken wilt plaatsen is het goed om hier ook al rekening mee te houden. Koken op gas zal in de toekomst in zijn geheel gaan verdwijnen. Gelukkig zijn er mooie alternatieven zoals bijvoorbeeld een inductiefornuis.

3 Levend groen in de keuken
Natuurlijke elementen zien we steeds meer terug in het interieur. Niet alleen qua materialen maar ook in het groen. Waar je voorheen altijd wat gezellige planten in de woonkamer had staan dompel je nu de keuken onder in groen. Vul bakken met keukenkruiden en hang deze gezellig aan een rek aan de keukenwand. Het staat niet alleen superleuk, de verse kruiden zo binnen handbereik geven de finishing touch aan jouw maaltijd.

4 Stomen maar!
We willen steeds gezonder eten, niet alleen het soort voedsel bepaalt hoe gezond je eet, ook de bereiding ervan is een belangrijke factor en hier komt de stoomoven om het hoekje kijken. Een stoomoven is niet alleen ontzettend handig in gebruik omdat je er werkelijk alles in kunt bereiden. Het voedsel blijft veel mooier van kleur en... alle vitamientjes blijven behouden! Een stoomoven is dus geen overbodige luxe bij een gezonde levensstijl.

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje op de website van Destudio Keukens en bad Den Haag. 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide