2958
Nieuwe spoeldouche voor de keuken

De nieuwe spoeldouche van Dornbracht verbindt hoogwaardig design met professionele functionaliteit. Op basis van de minimalistische vormentaal is de douche met alle series van Dornbracht te combineren. De spoeldouche kan overal flexibel op het keukenwerkblad worden geïnstalleerd, links of rechts van de kraan. Hierdoor ontstaan veel mogelijkheden om het spoelgedeelte in de keuken geheel naar eigen idee vorm te geven en modulair in te richten.

 

Tegelijk is de nieuwe spoeldouche uiterst functioneel en beschikt over een gelijkmatig straalbeeld met hoge werking. Gevoelige levensmiddelen zoals salade kunnen zorgvuldig en eenvoudig worden gewassen. Omdat het bedieningselement direct aan de voorkant van de douche zit, is de bediening eenvoudig. Bovendien is de spoeldouche bijzonder gemakkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De nieuwe spoeldouche is per direct leverbaar naar keuze met vierkante of ronde rozet.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners