3139
Nieuwe spoeldouche voor de keuken
Gepubliceerd: 07-12-2018

De nieuwe spoeldouche van Dornbracht verbindt hoogwaardig design met professionele functionaliteit. Op basis van de minimalistische vormentaal is de douche met alle series van Dornbracht te combineren. De spoeldouche kan overal flexibel op het keukenwerkblad worden geïnstalleerd, links of rechts van de kraan. Hierdoor ontstaan veel mogelijkheden om het spoelgedeelte in de keuken geheel naar eigen idee vorm te geven en modulair in te richten.

 

Tegelijk is de nieuwe spoeldouche uiterst functioneel en beschikt over een gelijkmatig straalbeeld met hoge werking. Gevoelige levensmiddelen zoals salade kunnen zorgvuldig en eenvoudig worden gewassen. Omdat het bedieningselement direct aan de voorkant van de douche zit, is de bediening eenvoudig. Bovendien is de spoeldouche bijzonder gemakkelijk schoon te maken en heeft een lange levensduur.

De nieuwe spoeldouche is per direct leverbaar naar keuze met vierkante of ronde rozet.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide