1371
Kludi Zenta keukenmengkraan

KLUDI gebruikt zijn in tientallen jaren opgebouwde kennis en ervaring om keukens wereldwijd mooier en beter te maken!Het design en de techniek van de keukenkranen wordt aan de tijd aangepast. Daarbij is KLUDI zijn tijd meestal al ver vooruit.

Kludi brengt van de KLUDI ZENTA ééngreeps keukenmengkraan naast de verchroomde en de Black & White edition, nu ook een versie in het oppervlak edelstaalfinish.Dit veredelde oppervlak zorgt ervoor dat de kraan een rvs uitstraling krijgt, vergelijkbaar met andere apparatuur in de keuken.

KLUDI ZENTA: De moderne ranke
Het geheim van de duidelijke contouren van deze filigrane mengkraan bevindt zich onder het oppervlak: een keramische cartouche met slechts 25mm doorsnede. De hoog geplaatste uitloop is een optisch highlight en past onder alle bovenkastjes. Grote emmers zijn daaronder eenvoudig en zonder belemmering te vullen. Zoals altijd zijn KLUDI keukenmengkranen snel te monteren en zorgen voor langdurig gebruiksgenot. Kenmerken, die KLUDI tot één van de marktleiders op het gebied van keukenmengkranen hebben gemaakt.

De KLUDI ZENTA edelstaalfinish is tijdloos en trendy, hoogwaardig en betaalbaar. Een "must have" in de keuken.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners