1637
Kludi Zenta keukenmengkraan
Gepubliceerd: 02-10-2012 Laatste update: 04-07-2017

KLUDI gebruikt zijn in tientallen jaren opgebouwde kennis en ervaring om keukens wereldwijd mooier en beter te maken!Het design en de techniek van de keukenkranen wordt aan de tijd aangepast. Daarbij is KLUDI zijn tijd meestal al ver vooruit.

Kludi brengt van de KLUDI ZENTA ééngreeps keukenmengkraan naast de verchroomde en de Black & White edition, nu ook een versie in het oppervlak edelstaalfinish.Dit veredelde oppervlak zorgt ervoor dat de kraan een rvs uitstraling krijgt, vergelijkbaar met andere apparatuur in de keuken.

KLUDI ZENTA: De moderne ranke
Het geheim van de duidelijke contouren van deze filigrane mengkraan bevindt zich onder het oppervlak: een keramische cartouche met slechts 25mm doorsnede. De hoog geplaatste uitloop is een optisch highlight en past onder alle bovenkastjes. Grote emmers zijn daaronder eenvoudig en zonder belemmering te vullen. Zoals altijd zijn KLUDI keukenmengkranen snel te monteren en zorgen voor langdurig gebruiksgenot. Kenmerken, die KLUDI tot één van de marktleiders op het gebied van keukenmengkranen hebben gemaakt.

De KLUDI ZENTA edelstaalfinish is tijdloos en trendy, hoogwaardig en betaalbaar. Een "must have" in de keuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide