1715
KWC Uso
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

KWC staat voor toonaangevende Zwitserse armaturentechnologie in keuken en badkamer. Met modern design en innovatieve technologieen zorgt het Zwitserse label voor frisse accenten en nieuw comfort. Op de ISH in Frankfurt presenteerde KWC in hal 4.1 E 06 armaturenconcepten die overtuigen.

Douchecompetentie
Met de nieuwe douchegeneratie bewijst KWC zijn "douchecompetentie": aantrekkelijk design, verrassende materiaalmix en moderne techniek.

Elektronica
Als het om elektronica op het vlak van armaturen gaat, geldt KWC als één van de pioniers die niet alleen aan de technologie, maar ook aan het design van meet af aan veel aandacht geschonken hebben. Dat zou één van de redenen kunnen zijn waarom KWC armaturen met elektronisch bedieningscomfort momenteel de privémarkt veroveren. KWC USO en KWC ONO touch light PRO zijn het beste bewijs.

Techniek
Uitstekende kwaliteit, ervaring en kennis worden in elke technische ontwikkeling bij KWC geïntegreerd. Op deze basis ontstaan moderne armaturen die jarenlang betrouwbaar functioneren. En er ontstaan ecologische oplossingen, gecombineerd met een hoog, gebruiksvriendelijk comfort. Maar duurzaamheid gaat bij KWC nog verder en omvat ook de spaarzame omgang met materialen en grondstoffen bij de productie. KWC staat voor een zorgzame omgang met de hulpbronnen, voor professionele logistiek met geoptimaliseerde transportwegen en voor een duidelijke keuze voor de productiestandplaats Zwitserland.

Armaturen voor de keuken
KWC SIN is dit jaar het highlight van de armaturenlijnen voor de keuken. Sculpturale vormgevingsdetails, filigrane volumes en perfecte proporties onderscheiden het nieuwe concept net zoals de talrijke technische hoogstandjes en wereldpremières.

KWC SIN vult op ideale wijze het totale programma aan met de armaturenlijnen KWC ONO touch light PRO, KWC INOX, KWC LIVELLO, KWC EVE, KWC AVA en KWC USO.

Armaturen voor de badkamer
KWC AVA met aantrekkelijke aanvullingen, zoals de nieuwe thermostaatmengkraan en KWC ONO touch light PRO treden bij de armaturen voor de badkamer in 2011 op de voorgrond. Deze nieuwe producten demonstreren nadrukkelijk de uitstekende kwaliteiten en de innovatiecompetentie van KWC op formeel en technisch vlak. KWC AVA vormt samen met KWC ONO, KWC DOMO en KWC WAMAS het "sterke kwartet" onder de badkamerarmaturen.

Designwerelden
Inspirerend, evenwichtig, dominant a KWC presenteert designseries die ieder op zich een eenheid vormen en planners en bouwheren spontaan aanspreken en overtuigen. Ze zijn het ontdekken waard de ISH biedt er het ideale forum voor.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide