1501
Fontana luce 40 sollitaire
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Nieuw van Solitaire: de eengreepskraan Fontana luce 40! Uitgevoerd in glanzend chroom (SOW0567900) of stoere stainless steellook (SOW567950). Deze kraan heeft een onverwacht extraatje dat kleur geeft aan iedere keuken en daardoor ook nog eens bijzonder veilig is. Het heeft namelijk een geintegreerde LED-verlichting.

Bij warm water geeft de kraan een hel rode kleur aan het water. Bij koud water wordt de waterstraal fel blauw verlicht. Zo ziet u in een oogopslag of het water heet, lauw of koud is.

Dat betekent: nooit meer vingers branden aan te heet water! En onderscheidendl: het is de waterstroom zelf die een onzichtbaar ingebouwde dynamo aandrijft voor het opwekken van energie om kleur te geven aan het water. Dus er komt geen electriciteit vanuit stopcontact aan te pas.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide