2035
Keukenmengkraan KWC ZOE
Gepubliceerd: 28-08-2014 Laatste update: 25-04-2017

In KWC ZOE zit alle keukencompetentie van KWC. Alles wat topkoks aan techniek en functionaliteit op prijs stellen en alles wat in de moderne architectuur en binnenhuisarchitectuur actueel is, vindt zijn neerslag in deze nieuwe ontwikkeling. Nieuwe oppervlakken completeren nu het nieuwe assortiment: KWC ZOE is in klassiek, glanzend «chromeline», in roestvrijstaalachtig «decor steel» (PVD-oppervlak), «champagne», «zwart» en «glacier white» verkrijgbaar – zoals dat in de premiumklasse hoort. Ze ondersteunen het brede toepassingsspectrum van deze bijzondere mengkraanserie in verschillende lifestyle-werelden.

Het design
In alle versies komen de moderne architectonische kenmerken van deze nieuwe mengkraangeneratie tot hun recht. Daartoe behoren de vloeiende, dynamische vormgeving en formeel en functioneel unieke details zoals de ergonomische, praktische uittrekbare vaatdouche en het inschakelbare LED-functielicht. LUMINAQUA® geeft de waterstraal een bijzondere lichtende kracht en zorgt voor sterk functielicht in de spoelzone. Bij elke mengkraanuitvoering is een bijpassende zeepdispenser verkrijgbaar. Het geheel zorgt voor maximaal plezier bij het dagelijks gebruik van het element water in de keuken.

KWC ZOE zeepdispenser
De kleine, praktische zeepdispensers vormen een perfecte aanvulling voor de aanrecht met hetzelfde design.

Mengkranen in een nieuwe gedaante
KWC ZOE is pure esthetiek – individueel, sterk, soeverein. Een mengkraan met een volkomen nieuw uiterlijk, optisch fascinerend en charmant. Aan elk detail zijn de uiterst precieze afwerking, de grote functionaliteit en de innovatieve handeling af te lezen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide