1860
Keukenmengkraan KWC ZOE

In KWC ZOE zit alle keukencompetentie van KWC. Alles wat topkoks aan techniek en functionaliteit op prijs stellen en alles wat in de moderne architectuur en binnenhuisarchitectuur actueel is, vindt zijn neerslag in deze nieuwe ontwikkeling. Nieuwe oppervlakken completeren nu het nieuwe assortiment: KWC ZOE is in klassiek, glanzend «chromeline», in roestvrijstaalachtig «decor steel» (PVD-oppervlak), «champagne», «zwart» en «glacier white» verkrijgbaar – zoals dat in de premiumklasse hoort. Ze ondersteunen het brede toepassingsspectrum van deze bijzondere mengkraanserie in verschillende lifestyle-werelden.

Het design
In alle versies komen de moderne architectonische kenmerken van deze nieuwe mengkraangeneratie tot hun recht. Daartoe behoren de vloeiende, dynamische vormgeving en formeel en functioneel unieke details zoals de ergonomische, praktische uittrekbare vaatdouche en het inschakelbare LED-functielicht. LUMINAQUA® geeft de waterstraal een bijzondere lichtende kracht en zorgt voor sterk functielicht in de spoelzone. Bij elke mengkraanuitvoering is een bijpassende zeepdispenser verkrijgbaar. Het geheel zorgt voor maximaal plezier bij het dagelijks gebruik van het element water in de keuken.

KWC ZOE zeepdispenser
De kleine, praktische zeepdispensers vormen een perfecte aanvulling voor de aanrecht met hetzelfde design.

Mengkranen in een nieuwe gedaante
KWC ZOE is pure esthetiek – individueel, sterk, soeverein. Een mengkraan met een volkomen nieuw uiterlijk, optisch fascinerend en charmant. Aan elk detail zijn de uiterst precieze afwerking, de grote functionaliteit en de innovatieve handeling af te lezen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners