1110
Kludi bingo star

De meeste eisen die een eindgebruiker aan een prijsvriendelijke keukenmengkraan stelt, zijn terug te vinden in weer een nieuwe KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan.

Vanzelfsprekend is de eenhendel bediening.
De zijdelingse bedieningseenheid van de nieuwe KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan is onderhoudsvriendelijk met het kraanhuis verbonden en voorzien van een ergonomisch gevormde hendel. De hendel komt aan de achterzijde niet voorbij het kraanhuis waardoor de muur een goede bediening nooit in de weg kan staan.

Vanzelfsprekend is de hoge draaibare uitloop.
De grote afstand tussen het uitloopuiteinde en de spoelbakbodem maakt het vullen van emmers, pannen, vazen en andere grote voorwerpen een stuk eenvoudiger.

Vanzelfsprekend is het uittrekbaar mondstuk.
Daarmee wordt de actieradius van de uitloop nog verder vergroot en kunnen voorwerpen naast de spoelbak ook met water gevuld worden.

Vanzelfsprekend is nu ook dat het uittrekbare mondstuk een sproeifunctie heeft. Dit levert een ongekende combinatie van functies op, waardoor deze KLUDI BINGO STAR keukenmengkraan een uniek karakter krijgt. De gehele sproeicombinatie en de daarbij behorende techniek is harmonisch geïntegreerd in het uittrekbare mondstuk. De sproeifunctie is per knopdruk oproepbaar. Vervolgens besprenkelt een naar beneden toe steeds breder wordende doucheregen alles wat zich eronder bevindt.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners