1627
KWC keukenkranen
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Bestaat er een meer zinnenprikkelende plaats dan de keuken? Nergens worden er meer zintuigen aangesproken dan hier: in de keuken komen er verleidelijke geuren tot ontwikkeling, gaan er smaakwerelden open, werken ingrediënten en lekkernijen zodanig verleidelijk, dat men ze spontaan wil vastpakken en proeven. Met KWC SIN wordt de keuken een verleiding rijker. De nieuwe mengkraanlijn van KWC is mooi om vast te pakken en geknipt om dagelijks uit te proberen.

Het concept
KWC SIN is functie en emotie, is architectuur en design, is heden en toekomst. In dit nieuwe mengkraanconcept werden talrijke technische highlights en wereldpremières met een zinnenprikkelende vormentaal verbonden en op een compromisloze noemer gebracht. Op het basisconcept van de sokkel, waarvan de vorm aan de klassieke Bordeauxfles doet denken, worden verschillende opties voor de uitloop opgebouwd. Daarbij komt een zeepdispenser: dat levert formeel en functioneel een optimaal ensemble op!

Het design
Sculpturale inrichtingsdetails en filigrane volumes zijn het die deze mengkraan noblesse en fascinatie verlenen. Uitgaande van de geometrische basisvorm leiden homogene, vloeiende vormovergangen en perfecte proporties tot een zinnenprikkelend geheel. Deze gesloten totaalvorm met naadloze overgangen en zelfs een platte bedieningshendel staan niet enkel voor hoogstaande esthetiek, maar ook voor maximale reinigingsvriendelijkheid. De bedieningshendel is rechts, links of vooraan monteerbaar.

De materialisering
KWC SIN is in chroom en maakt een hoogwaardige indruk, zoals dit tot nu toe alleen bij roestvrijstalen mengkranen het geval was. De slang van de highflex-variant is antraciet en precies deze materialiseringen maken van KWC SIN iets speciaals en een ideaal object voor de keuken van vandaag en morgen.

De techniek
Op de basisvorm worden volgende varianten opgebouwd:

KWC SIN draaibare uitloop
KWC SIN uittrekbare uitloop verborgen
KWC SIN omschakelbare vaatdouche
KWC SIN highflex® verende slang
KWC SIN zeepdispenser

Uitloop, slanggeleiding evenals verende slang zijn elk 360 graden draaibaar dat betekent grootst mogelijke bewegingsvrijheid. De verborgen geïntegreerde uittrekbare uitloop kan kort uitgetrokken worden en is een praktische optie bij het snelle afspoelen. Meer comfort biedt de tot 500 mm uittrekbare omschakelbare vaatdouche, die zonder lusvorming onder het aanrecht en absoluut geluidloos in actie komt: uitloop en vaatdouche zijn hier gepatenteerd gecombineerd.

Wereldpremière
Het model KWC SIN met gepatenteerde highflex® verende slang verenigt twee functies in zich:

een omschakelbare vaatdouche met flexibele highflex® verende slang, die zo nodig voor een grotere bewegingsradius zorgt, en wanneer de omschakelbare vaatdouche zich in de douchehouder bevindt een draaibare uitloop met een draaibereik van 360 graden.

Het principe is eenvoudig en logisch:
Draaibare uitloop: als de vaatdouche in de houder gepositioneerd is, kan hij in iedere richting gedraaid en zoals een normale draaibare uitloop met perlatorstraal gebruikt worden.

Omschakelbare vaatdouche en highflex® verende slang: als men de eenvoudig te hanteren, tweestralige omschakelbare vaatdouche met highflex® verende slang van de houder wegneemt, biedt de highflex® verende slang een ongekende bewegingsradius. Aan de omschakelbare vaatdouche bevindt er zich een omschakelknop, waarmee men heel eenvoudig van perlator- naar zeefstraal kan overschakelen. De verende slang gaat steeds terug naar haar oorspronkelijke stand. De douchehouder kan weggedraaid worden.

Toepassingsgebieden
KWC SIN biedt veel functie, veel design en bovengemiddelde kwaliteiten tegen een verrassende prijs. Zowel nuttige als duurzame en ecologische aspecten staan centraal. Daardoor brengt KWC SIN positieve emoties teweeg en zorgt KWC SIN iedere dag voor enthousiasme.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide