3003
Dekker Alice keukenkraan

De kranen van de toekomst De kraan mag weer gezien worden! Dat bewijzen de nieuwe kranen in het assortiment van Dekker Zevenhuizen. De hoogwaardige zwarte en witte eigenmerkkranen lenen zich dan ook uitstekend voor designontwerpen. Net als de overige kranen in het nieuwe assortiment van Dekker Zevenhuizen!

Dekker introduceert verschillende blikvangers: De DEKKER Alice is een waar technisch hoogstandje: de kraan is volledig elektronisch bedienbaar. De verlichting op het bedieningspaneel kleurt mee met het regelen van de temperatuur. En dankzij de rubberen uitloop is de kraan ook zeer flexibel. Een andere nieuwe aanwinst in het assortiment is de DEKKER Select Milky White. Deze kraan heeft een strak design en is dankzij de combinatie van wit met chroom een lust voor het oog!

Naast nieuwe kranen van het eigen merk heeft Dekker een aantal nieuwe kranen van de bekende merken in het assortiment opgenomen. De Grohe Avina, die dankzij ergonomisch vormgegeven grepen een moderne uitstraling heeft, en de Elara, een kraan uit de nieuwe generatie van Damixa met speciale aandacht voor kwaliteit en eenvoudige montage.

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners