2279
Keukenkranen Damixa
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 29-06-2017

Damixa heeft onlangs de Orbix-serie op de markt gebracht: het nieuwste van het nieuwste, gecreeërd om uw blik op keukenmengkranen te vergroten. De vorm en functie van de Orbix is soepel en slim. De uitloop van de Orbix verschilt erg met de uitlopen van andere kranen. Hij heeft een gebogen hoekige uitloop, dat een aanzienlijke andere dimensie toevoegt aan uw keuken.

Dit innovatieve product, ontworpen door Barlby en Carlsson, heeft een indrukwekkend kenmerk. De ergonomisch ontworpen eenhendel bediening dat uitstroom en temperatuur bedient op een slimme manier. De vooruitstrevende temperatuurregeling werkt als volgt; naarmate u de greep verder draait krijgt u koud, gemengd en heet water in een 180 graden beweging. Volledige uitstroom krijgt u als u de greep door de koude kant draait. De wateruitstroom blijft dan hetzelfde naarmate de temperatuur hoger wordt.

Geïmponeerd? Waarom probeert u de Orbix niet zelf en ziet u hoe hij de schoonheid van uw keuken vergroot.

De Orbix is uitgevoerd met het Damixa X-ChangeT systeem, dit systeem geeft u de mogelijkheid om uw mengkraan te verwisselen voor een compleet ander design met een snelle beweging. U hoeft zelfs het water niet af te sluiten, u kunt zelfs de mengkraan laten lopen. Bij de eerste aankoop van uw X-ChangeT systeem wordt de mengkraan compleet geleverd met X-ChangeT connector kit en aansluitingen.

Kranen uit de serie Orbix zijn leverbaar in de chroom- of staaluitvoering.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide