1764
Zoom keukenkraan
Gepubliceerd: 31-05-2013 Laatste update: 25-04-2017

Geen enkele keukenkraan combineert de ultieme uiting van hedendaags design met de meest ingrijpende technologische vernieuwingen als de “ZOOM” van Nobili.

De Zoom keukenkraan, ontworpen door designer Nilo Gioacchini maakt het koken en schoonmaken tot een fluitje van een cent door het uitgekiende design welke er voor zorgt dat u altijd water tot uw beschikking heeft - waar u ook bent! Vergeet het eindeloze rondjes rennen om het kookeiland. Spoel uw fruit en groenten, vul uw pannen en was uw handen, allemaal in één moeiteloze vloeibare beweging. Naast de praktische toepasbaarheid speelt ook het design een grote rol. Het minimalistische silhouet is modern en elegant, met een slanke éénhendel-bediening en een strakke , hoogglans-gepolijste chroom afwerking is de Zoom keukenkraan een fantastische aanvulling op de moderne keuken. En om het af te ronden, helpt de Zoom keukenkraan u energie besparen door het ENERGYSAVING technology systeem van Nobili waarbij bij het openen van de kraan eerst stromend koud water beschikbaar is waardoor het nodeloos aanslaan van uw boiler uitgesloten wordt. Meer informatie is beschikbaar op www.jm-trading.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide