1473
keukenkraan

Franke Kitchen Systems introduceert de nieuwe, uniek vormgegeven Tetris kraan. Deze dankt zijn naam aan het gelijknamige spelletje waarbij met verschillend gevormde blokjes een stapel gemaakt moet worden. De kraan beschikt ook over verschillende, hoekige elementen die samen één geheel vormen. Door het flexibele design kan de Tetris kraan in een handomdraai omgetoverd worden tot een kunststuk in de keuken.

Vanwege de bijzondere vormgeving, is de Tetris kraan zowel in open als gesloten stand een sieraad voor de keuken. In de open stand is het een kraan met strakke vormgeving. In de gesloten stand vormt het een fraai designelement op het aanrecht. De Tetris kraan is een originele toevoeging voor designkeukens.

Wanneer de kraan in de gesloten stand staat, wordt de stop op de waterstroom automatisch geactiveerd om ongewenst waterverbruik zoals druppelen te voorkomen. Er kan dus alleen water getapt worden wanneer de kraan in de open stand staat. De mengkraan is te bedienen met een hendel, die prachtig aansluit bij het gehele ontwerp.

hendersmagazinebanner.png

De Tetris is 36 cm hoog, heeft een zwenkbereik van 125 graden, is verkrijgbaar in chroom en rvs-look en komt met vijf jaar volledige garantie.

Meer informatie over de Tetris kraan vindt u op www.franke.nl. De kraan is vanaf juni 2012 beschikbaar.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners