1676
Digitaal comfort in de keuken
Gepubliceerd: 03-05-2013 Laatste update: 04-07-2017

De producten worden niet meer bediend via de gebruikelijke hendel, maar via een draadloze digitale controller (in de vorm van een puck). Deze "puck" heeft diverse functies, is zeer eenvoudig in gebruik en kan worden geplaatst zonder dat er een extra gat moet worden geboord. Met slechts drie knopjes en een draairing is de controller eenvoudig en praktisch in het gebruik. Zet gewoon het product aan, draai aan de buitenste ring om het volume te vergroten en druk op de plus of min om de temperatuur te verhogen of verlagen. Om het nog gebruiksvriendelijker te maken, geeft de LED-ring de watertemperatuur aan. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor maximaal gemak en bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen met zeep.

GROHE F-digital voor douche, bad, wastafel en keuken
Waar je de GROHE F-digital ook plaatst, je staat versteld van het digitale comfort. Dankzij de draadloze digitale technologie kan de ronde controller op de meest handige of ergonomische plek in de buurt van de wastafel of gootsteen worden geplaatst.

De functie van de automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau. Met de digitale omstelling kun je met een druk op de knop wisselen tussen de badkraan en de douche. Maak bij grote badkuipen gebruik van zowel een badkraan als een badvuller.

De geheugenfunctie kan worden gebruikt om de instellingen op te slaan. Op die manier heb je de volgende douchebeurt meteen je ideale combinatie van watertemperatuur en volume. Ook kan de douche op afstand worden gestart.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide