1879
Grohe keukenkraan
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Nieuw en uniek: K4 keukenkranen van GROHE Van sommige dingen verwacht je gewoon dat ze betrouwbaar zijn. Harmonische vormen ontmoeten uitstekende functionaliteit. K4 is opvallend uniek. De nieuwe keukenkraan van GROHE werd in het bijzonder ontworpen voor mensen met een zeer eigen levensstijl. Dat is van bij de eerste oogopslag duidelijk. Nooit eerder werd de overgang van functioneel designobject naar esthetisch verantwoord werkinstrument zo mooi gevat, nooit eerder was het spanningsveld tussen vormgeving en technologie zo intens.

De kunst van echt keukentalent
K4 staat voor genieten van mooie vormen, genieten van water, genieten van het leven. De dynamische vorm wedijvert met de krachtige waterstroom en combineert organisch design met zuivere materialen - een sprankelend evenwicht tussen natuur en technologie. De sierlijke grepen ontspruiten aan het kraanlichaam en herhalen, als designelement, de schitterende gebogen lijn.

De uitgekiende positionering van de handige greep maakt van K4 een uitzonderlijk flexibele kraan - niet alleen voor installatie in kleinere keukenruimten maar ook wat betreft het dagelijkse gebruik door zowel links- als rechtshandige keukenprinsen of -prinsessen.

Het K4 principe: verfijnde stijl en functionaliteit ontmoeten elkaar. Het diagonaal geplaatste ééngreepsbinnenwerk maakt een bijzonder gestroomlijnd design mogelijk. Bovendien wordt de hedendaagse look nog versterkt door de vloeiende overgangen tussen de verschillende onderdelen van de kraan. Geen naden, geen uitspringende elementen. Het vlakke oppervlak van de K4 kraan is makkelijk en snel schoon te maken - een perfect huwelijk tussen schoonheid en gebruikscomfort.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide