1700
KLUDI TRENDO keukenmengkraan
Gepubliceerd: 13-03-2013 Laatste update: 04-07-2017

De KLUDI TRENDO keukenmengkranenserie begint inmiddels aan de derde generatie. Zoals een Volkswagen Golf zich na enige tijd wijzigt en nog beter wordt, geldt dit ook voor deze kranen van Kludi.

De soepel draaiende uitloop en hendel bewegen zich in één vloeiende vorm naar boven toe en eindigen precies daar waar de gebruiker het verwacht. De bediening is uiterst licht, door de cartouche met keramische schijven. Deze onderhoudsvrije keramische schijven hebben een lange levensduur en waarborgen een constante waterdoorlaat.

De hoog oplopende uitloop met groot zwenkbereik maakt het vullen van emmers, pannen, vazen en andere grotere voorwerpen tot een simpele handeling.

Het uit één vorm gegoten huis zorgt voor een solide uitstraling met doorlopende harmonische proporties zonder randen, naden of kieren. Hierdoor krijgen kalk- en vuilafzetting nauwelijks een kans. Dit geldt met zekerheid voor de versie met uittrekbare vaatdouche. Zelden zagen wij een vaatdouche die zo naadloos in het design van de kraan en de uitloop geïntegreerd is.

De KLUDI TRENDO met Multi-aansluiting kan nog meer taken aan. De onder op het kraanhuis gemonteerde stopkraan geeft de mogelijkheid om met één draai de watertoevoer naar vaatwas- of wasmachine te openen dan wel te sluiten. Een veilig gevoel.

Tevens is een KLUDI TRENDO Bajonet-versie leverbaar. Deze kraan kan opgetild en neergelegd worden, zodat naar binnen toe openslaande ramen ook open kunnen als de keukenkraan ervoor staat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide