1576
KLUDI TRENDO keukenmengkraan

De KLUDI TRENDO keukenmengkranenserie begint inmiddels aan de derde generatie. Zoals een Volkswagen Golf zich na enige tijd wijzigt en nog beter wordt, geldt dit ook voor deze kranen van Kludi.

De soepel draaiende uitloop en hendel bewegen zich in één vloeiende vorm naar boven toe en eindigen precies daar waar de gebruiker het verwacht. De bediening is uiterst licht, door de cartouche met keramische schijven. Deze onderhoudsvrije keramische schijven hebben een lange levensduur en waarborgen een constante waterdoorlaat.

De hoog oplopende uitloop met groot zwenkbereik maakt het vullen van emmers, pannen, vazen en andere grotere voorwerpen tot een simpele handeling.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Het uit één vorm gegoten huis zorgt voor een solide uitstraling met doorlopende harmonische proporties zonder randen, naden of kieren. Hierdoor krijgen kalk- en vuilafzetting nauwelijks een kans. Dit geldt met zekerheid voor de versie met uittrekbare vaatdouche. Zelden zagen wij een vaatdouche die zo naadloos in het design van de kraan en de uitloop geïntegreerd is.

De KLUDI TRENDO met Multi-aansluiting kan nog meer taken aan. De onder op het kraanhuis gemonteerde stopkraan geeft de mogelijkheid om met één draai de watertoevoer naar vaatwas- of wasmachine te openen dan wel te sluiten. Een veilig gevoel.

Tevens is een KLUDI TRENDO Bajonet-versie leverbaar. Deze kraan kan opgetild en neergelegd worden, zodat naar binnen toe openslaande ramen ook open kunnen als de keukenkraan ervoor staat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners