2699
Kraan met licht
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

De nieuwe design keukenkraan KWC Eve van fabrikant Hansa biedt meer dan een vloeiende waterstraal alleen. Naast een waterbron is de kraan ook lichtbron. In de uittrekbare spoeldouche is een ringvormige lichtbron geintegreerd. Dit zorgt niet alleen voor een fascinerend lichtspel in de keuken, maar ook voor functioneel gemak. De lichtbron verlicht namelijk niet alleen het water, maar ook de gootsteen en werkblad. Zo biedt KWC Eve de noodzakelijke water- en lichtfuncties in de keuken in een product. Deze kraan werd vanwege het onderscheidende design en de extra functies bekroond met de Red Dot Design Award 2005.

De uittrekbare spoeldouche is in de professionele keuken al jarenlang een onmisbare aanvulling op de keukenkraan. Ook in de prive-keuken is het gemak van de uittrekbare douche ontdekt als handige hulp. KWC Eve is een slanke, designkraan die niet alleen een uittrekbare spoeldouche maar ook een (uittrekbare) lichtbron biedt. Het uiteinde van de spoeldouche is voorzien van een transparante ring met LED-verlichting. Met een druk op de knop wordt de lichtstraal geactiveerd, apart of in combinatie met de waterstroom. De lichtbron verlicht het werkblad en de gootsteen. Omdat de lichtbron zich bevindt op de uittrekbare spoeldouche, kan de lichtbron ook gericht worden gebruikt. Handig, bijvoorbeeld wanneer het kookboek even bijgelicht moet worden.

Slank en stijlvol
Bijzonder is dat de spoeldouche met lichtbron, nagenoeg onzichtbaar in de uitloop is verwerkt. Meestal vertonen kranen met een spoeldouche aan het einde van de uitloop een verdikking. KWC Eve is stijlvol slank over hele linie.

De hoge gebogen kraan heeft een ononderbroken, vloeiende belijning. Een storende verdikking aan het uiteinde van de uitloop ontbreekt. Dit zorgt niet alleen voor een mooi, strak beeld, maar ook voor schoonmaakgemak. Rondom uitstulpingen en verdikkingen ontstaat namelijk gemakkelijk kalkaanslag.

Veilig en duurzaam
KWC Eve is voorzien van een uittrekbare Neoperl-slang, waarin zowel de water- als de stroomtoevoer is verwerkt. De slang heeft twee lagen, waardoor de water- en stroomtoevoer hermetisch van elkaar gescheiden zijn, voor een veilige werking. De LED-verlichting zorgt duurzaam voor een energiezuinige werking met een hoge lichtcapaciteit. De aansluiting op het elektriciteitsnet gebeurt via een laagspanningsadapter van 12 volt.

KWC Eve is verkrijgbaar in verchroomd messing of roestvrij staal. Beide varianten zijn beschikbaar met of zonder licht, vanaf 480,17 (excl. BTW).

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide