1827
GROHE Blue Home
Gepubliceerd: 20-01-2017 Laatste update: 04-07-2017

Het GROHE Blue Home systeem is een unieke keukenkraan voor thuisgebruik waarmee je gekoeld, gefilterd en bruisend water uit één kraan kunt halen. Met keuze uit plat (zonder bubbels), licht bruisend of bruisend water wordt de aanschaf van water in flessen overbodig. De GROHE Blue Home is daardoor een duurzame keuze en bespaart ook nog eens ruimte in de koelkast. Last but not least is het design van de kraan elegant en tijdloos. Een echte blikvanger voor mensen die op zoek zijn naar comfort, gemak en een duurzame oplossing in de keuken.

Keuze voor duurzaam
Voor iedereen die graag mineraalwater drinkt is GROHE Blue Home een perfect duurzaam alternatief. Om één literfles mineraalwater te produceren wordt er namelijk al snel 7 liter water verspild. GROHE Blue Home zorgt daarbij ook voor 61% minder CO2 in vergelijking tot flessen water. Bovendien draagt gebruik van de GROHE Blue Home bij aan het reduceren van de hoeveelheid plastic die in de oceaan terecht komt.

Besparing
GROHE Blue Home kan zelfs helpen om geld te besparen: de drinkwaterkosten voor een gezin van vier worden met 60% verlaagd in vergelijking met prijzen van bekende merken van flessen water*. En daarnaast bespaar je een heleboel tijd en moeite met het sjouwen van zware flessen uit de supermarkt.

Design
GROHE Blue Home is een echte blikvanger in elke keuken. De slanke kraan heeft een intuïtieve, verlichte aanduiding op de grepen en is beschikbaar in chroom of SuperSteel. De DUO versie is een keukenkraan die naast gewoon warm en koud water, ook gefilterd en gekoeld (bruisend) water geeft. Deze is beschikbaar met een C-uitloop, U-uitloop en L-uitloop. De Mono versie (met C-uitloop) geeft alleen gefilterd en gekoeld (bruisend) water en kan eenvoudig naast een bestaande keukenkraan worden geïnstalleerd. De koeler is 20 cm breed en 50 cm diep. Dit betekent dat het hele systeem maar een keukenkastje van minimaal 30 cm nodig heeft en dus toepasbaar is in bijna elke keuken. CO2 flessen
De 425-gr. CO2-fles produceert 75 liter volledig sprankelend water. Het led-display geeft met een wit knippersignaal aan wanneer de CO2-fles vervangen moet worden. De CO2-fles kan ook eenvoudig worden vervangen door haar simpelweg los te draaien en de nieuwe fles ervoor in de plaats vast te draaien.

Filter
Het filter van de GROHE Blue Home moet – afhankelijk van het gebruik – ten minste eens per jaarworden vervangen. Wanneer het eerder is opgebruikt laat het led-display in de linkergreep van de kraan duidelijk zien wanneer de filtercapaciteit minder wordt. Een oranje knipperend lampje geeft een capaciteit aan van minder dan 10% en wanneer deze snel knippert moet het filterpatroon vervangen worden. Het filter vervang je eenvoudig door het los te draaien en het nieuwe filter ervoor in de plaats vast te draaien. Je hoeft zelfs de watertoevoer niet af te sluiten. Het filter kan worden weggegooid net als normaal plastic afval.

Verkrijgbaarheid
GROHE Blue Home is verkrijgbaar bij keukenzaken of online-webshops. In de online GROHE Blue shop zijn alle vervangingsfilters, CO2-flessen en accessoires te vinden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide