1603
Ga harder op goed water!
Gepubliceerd: 01-10-2021 Laatste update: 01-12-2022

Water drinken: we wisten ergens al dat het gezond was, maar de afgelopen jaren is hier meer en meer aandacht voor. Dat we hiervoor in Nederland niet naar de dure flesjes Spa hoeven te grijpen, is een feit.

Toch hoor je nog wel eens dat er veel kalk in ons water zit, iets wat niet perse handig is. Ten eerste niet fijn bij het schoonmaken van je douche, kranen en gootsteen. Daarnaast is te veel kalk binnenkrijgen ook niet gezond voor je lijf. Oplossing? Een antikalk systeem.

Maak het zacht

De naam verraadt het eigenlijk al een beetje; Een antikalksysteem zorgt ervoor dat de kalk niet neerslaat. Hierdoor heb je behoorlijk minder last hebt van kalkaanslag. Daarnaast vinden veel mensen ontkalkt water ook gewoon veel lekkerder. Het smaakt letterlijk zachter door het gebruik van dit speciale systeem.

Vitale mineralen

Maar zo’n systeem, haalt die dan niet óók de goede eigenschappen weg uit het water? Dat is dus niet het geval! Een leuk weetje: Water lijkt transparant maar er zitten wel degelijkveel stofjes in die heel goed voor je zijn, zoals calcium en magnesium.

Deze stofjes uit het water halen is dus ook niet bepaald een goed idee. Het systeem van waterontharder.com heeft hier iets op bedacht, zij halen deze stofjes niet uit het water maar veranderen alleen de zogenaamde kristalstructuur. Ideaal, jij lekker water én minder boenen en schrobben.

Minder water, minder poetsen

Als we het over een klassieke win-win situatie hebben, dan hebben we er hier wel ééntje te pakken. Doordat het water minder kalk heeft, heb jij minder kalkaanslag! Klinkt logisch, en dat is het ook.

Door het verminderen van deze kalkaanslag verbruiken je apparaten tot wel 500 euro minder aan energie! Scheelt weer op de rekening. Wat ook op die rekening scheelt bij dit systeem; je hebt geen dure filters nodig die je vaak moet vervangen. Dus optimaal resultaat zonder gedoe!

Hoe dan?

De installatie van dit soort items wíllen wij vaak wel, maar vinden we ergens ook veel gedoe. We hebben het zelf uiteraard voor jullie getest en eerlijk is eerlijk; Easypeasy!

Qua bevestiging heb je alleen een recht stuk leiding nodig van 8 cm en dit heeft écht bijna iedereen. Daarnaast kan hij op waterleidingen tot 50 mm bevestigd worden en van alle types metaal die er zijn. Dus ook grootverbruikers komen aan hun trekken!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide