2169
Flexibele keukenkraan

De graag geziene LUNA familie wordt vernieuwd met de LUNA-E kranen. KWC LUNA-E tilt een klassieker naar een hoger niveau door een gloednieuwe lijn van verschillende modellen te combineren met de betrouwbare functies van zijn voorganger.

Profiteer van nog meer flexibiliteit en betrouwbaarheid in de keuken. Gecombineerd met een bijzonder design; tijdloze gladde contouren en moderne zachte hoeken. De stijl van KWC LUNA-E gaat perfect gepaard met zowel klassieke als tijdloze keukens.  

Sleek solution
De royale 160° draaihoek creëert ruimte en zorgt voor een soepele workflow. Het werken in de keuken is een waar genot dankzij de elegante design elementen zoals: de draaibare uitloop en de kraan, welke perfect op elkaar zijn afgestemd om perfect visuele harmonie te creëren.

Functies
Jetclean - Dankzij de elastische douchezeef wordt een deel van het reinigingswerk voor u gedaan. Terwijl het water loopt, zetten de conische gaten uit waardoor kalkresten van het zeefoppervlak loskomen. Wanneer de waterstroom wordt gestopt, worden de gaten automatisch weer kleiner.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Turn and clean - Turn and clean (tac) zegt alles: draaien, reinigen, klaar. De zeef kan in een handomdraai van de vaatdouche worden verwijderd en snel en gemakkelijk worden schoongemaakt. Touchcontrol - Door de geïsoleerde heetwatertoevoer wordt de romp van de mengkraan wel warm, maar kan nooit te heet worden.

Jet typen - Met slechts één druk op de omschakeltoets op de douchekop schakelt u over van de volle Neoperl® -straal naar een fijne zeefstraal.

Modellen


Kraan met draaibare uitloop van 160°

Kraan met draaibare uitloop van 140°

Kraan met handdouche

Kraan met draaibare uitloop van 160° voor installatie onder een raam

Kraan met handdouche voor installatie onder een raam

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners