2523
Compacte Profi-eengreepsmengkraan van Dornbracht

Flexibel en comfortabel werken bij het spoelgedeelte. De nieuw gelanceerde Profi-eengreepsmengkraan van Dornbracht zorgt voor een grote bewegingsvrijheid in de keuken - zelfs als er weinig ruimte is. Dit komt door de geringe hoogte en sprong van de kraan, evenals de uitzonderlijk flexibele siliconenslang, die zorgt voor een gemakkelijke bediening. Dankzij het gereduceerde ontwerp combineert de nieuwe Profi-eengreepsmengkraan mooi met diverse keukenstijlen. De kraan kan naar wens gesitueerd worden op het aanrechtblad. Dit geeft grote vrijheid in het keukenontwerp.

 

De Dornbracht Profi-eengreepsmengkranencollectie voor de keuken krijgt er met deze toevoeging een compactere variant bij. Slechts 45 centimeter hoog en met een sprong van 20 centimeter is de kleine Profi kraan ook geschikt voor keukens met beperkte ruimte rondom de spoelbak. Zo kan de Profi-eengreepsmengkraan worden geïnstalleerd in nissen, onder wandkasten of onder planken.

Minimaal ontwerp voor maximale vrijheid
De compacte kraan heeft een onopvallend modern design en is verkrijgbaar in de oppervlakken chroom, platina mat, Cyprum, Dark Platinum matt, Dark Brass matt en Dark Bronze matt. In vergelijking met andere bestaande Profi-eengreepsmengkranen, die voorzien zijn van zichtbare veren, is de nieuwe Profi kraan uitgerust met een zwarte, esthetische siliconenslang. De siliconenslang voelt fluweelachtig aan, is vriendelijk in het gebruik en de hoogwaardige afwerking is antistatisch, waardoor deze snel en eenvoudig te reinigen is.

Professionele functionaliteit
De siliconenslang is 360 graden zwenkbaar en daardoor extreem flexibel. Hierdoor wordt het werkbereik aanzienlijk vergroot. De slang kan eenvoudig worden losgekoppeld van de houder of er juist stevig aan worden bevestigd, afhankelijk van het soort werk in de keuken. Het wisselen tussen de straaltypes, te weten perlatorstraal (met lucht verrijkt) of douchestraal, is eenvoudig en op elk moment te selecteren aan de achterzijde van de slang. Zowel de slang als de houder kan afzonderlijk van elkaar worden gedraaid, waardoor het nog comfortabeler is om de kraan te gebruiken.

Keukenassortiment
Dornbracht voegt deze compacte Profi-eengreepsmengkraan toe aan zijn huidige en gevarieerde keukenassortiment, bestaande uit kranen, accessoires en gootstenen in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Hierdoor biedt Dornbracht de gebruiker de mogelijkheid de keuken geheel in eigen stijl vorm te geven. Zo kan de Profi-eengreepsmengkraan prachtig worden gecombineerd met de geglazuurd stalen spoelbakken van Dornbracht, verkrijgbaar in de kleuren zand, wit en zwart, of juist met de gepolijste roestvrijstalen spoelbakken.

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners