1393
18 karaats goud in de keuken
Gepubliceerd: 22-05-2014 Laatste update: 25-04-2017

Met Cyprum zet Dornbracht een statement in de keuken. Dornbracht speelt in op de trendkleur koper en vertaalt deze trend naar het oppervlak Cyprum. Het is een oppervlak in hoogglans dat op basis van 18 karaats goud met koper wordt vervaardigd. De dominantie van de koele wit- en metallic-nuances is zowel in interieur als in de keuken passé. Warme kleurschakeringen en vertrouwde, natuurlijke materialen bepalen de individuele stijl. Met name koper als een hedendaags, chique non-ferro metaal biedt daarbij een fraaie esthetiek. Productconcept en -design: Sieger Design

Dornbracht laat zijn kraaniconen Tara en Tara Classic en Pivot met zijn 360° draaibare uitloop schitteren in de nieuwe, rosé gouden glans. 'Cyprum' wordt vervaardigd van 18 karaats goud en koper en verkrijgt daardoor een zeer hoogwaardige, chique finish. De naam is een kunstwoord, afgeleid van het Latijnse woord 'cuprum' voor 'koper'.

Door het hoogglansoppervlak Cyprum zorgen de kranen voor stijlvolle statements in de hedendaagse keukenarchitectuur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide