1872
Zomeren met Dille & Kamille

Eindelijk schijnt de zon! Tijd om even tot rust te komen en tot ’s avonds laat van het mooie weer te genieten. Op vakantie gaan? Dat doen wij gewoon in onze eigen tuin. Dille & Kamille heeft alles in huis om van jouw balkon of tuin de perfecte vakantiebestemming te maken: van een hangmat en kleurrijke kussenovertrekken tot verfrissende drankjes en servies in alle kleuren en maten.Eindelijk schijnt de zon! Tijd om even tot rust te komen en tot ’s avonds laat van het mooie weer te genieten. Op vakantie gaan? Dat doen wij gewoon in onze eigen tuin. Dille & Kamille heeft alles in huis om van jouw balkon of tuin de perfecte vakantiebestemming te maken: van een hangmat en kleurrijke kussenovertrekken tot verfrissende drankjes en servies in alle kleuren en maten.

VOETEN IN DE LUCHT EN GENIETEN MAAR
We hebben gezaaid en we hebben ingemaakt. Tijd om die groene vingers te laten rusten en vol van de zomer te genieten. Voeten in de lucht en genieten maar! In de handgeweven hangmat van Dille & Kamille is het heerlijk luieren. Ze zijn gemaakt van gerecyclede jeans door ambachtslieden in El Salvador. Met de fakkels en hangglazen met kaarsjes maak je het bovendien gezellig tot in de vroege uurtjes.

Wie liever met de voeten in het zand zit kan ook bij Dille & Kamille terecht voor een kleurrijke strandtas, handdoeken om je af te drogen na een frisse duik en een strohoed om je te beschermen tegen de felle zomerzon.

TAFELEN TOT DE ZON ONDER GAAT
Na de siësta is het tijd om aan tafel te gaan! Want wat is er lekkerder dan tot ’s avonds laat buiten tafelen met vrienden en familie. Bij Dille & Kamille vind je alles om van deze zomer een waar eetfestijn te maken. Aan servies sowieso geen gebrek: van borden en kommetjes in alle maten tot waterkannen, glazen en serveerschalen gemaakt van steen, aardewerk, email en porselein.

De fel gekleurde zinken BBQ’s van Dille & Kamille zijn de perfecte handlanger van iedere stadsbewoner. Dankzij zijn compacte vorm kun je overal een gezellige grillsessie organiseren. Wie daar graag wat kruiden bij gebruikt is bij Dille & Kamille aan het juiste adres. In de aanbieding: meer dan 60 varianten! Op zoek naar wat bijpassend lekkers? Met de pasta en pesto van Dille & Kamille maak je in een handomdraai een heerlijke pastasalade. Als dessert gaan we voor een ijscoupe met verse aardbeien – het recept voor zelfgemaakt ijs bekijken we op www.dille-kamille.nl.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners