2136
Zomeren met Dille & Kamille
Gepubliceerd: 11-07-2017 Laatste update: 19-10-2017

Eindelijk schijnt de zon! Tijd om even tot rust te komen en tot ’s avonds laat van het mooie weer te genieten. Op vakantie gaan? Dat doen wij gewoon in onze eigen tuin. Dille & Kamille heeft alles in huis om van jouw balkon of tuin de perfecte vakantiebestemming te maken: van een hangmat en kleurrijke kussenovertrekken tot verfrissende drankjes en servies in alle kleuren en maten.Eindelijk schijnt de zon! Tijd om even tot rust te komen en tot ’s avonds laat van het mooie weer te genieten. Op vakantie gaan? Dat doen wij gewoon in onze eigen tuin. Dille & Kamille heeft alles in huis om van jouw balkon of tuin de perfecte vakantiebestemming te maken: van een hangmat en kleurrijke kussenovertrekken tot verfrissende drankjes en servies in alle kleuren en maten.

VOETEN IN DE LUCHT EN GENIETEN MAAR
We hebben gezaaid en we hebben ingemaakt. Tijd om die groene vingers te laten rusten en vol van de zomer te genieten. Voeten in de lucht en genieten maar! In de handgeweven hangmat van Dille & Kamille is het heerlijk luieren. Ze zijn gemaakt van gerecyclede jeans door ambachtslieden in El Salvador. Met de fakkels en hangglazen met kaarsjes maak je het bovendien gezellig tot in de vroege uurtjes.

Wie liever met de voeten in het zand zit kan ook bij Dille & Kamille terecht voor een kleurrijke strandtas, handdoeken om je af te drogen na een frisse duik en een strohoed om je te beschermen tegen de felle zomerzon.

TAFELEN TOT DE ZON ONDER GAAT
Na de siësta is het tijd om aan tafel te gaan! Want wat is er lekkerder dan tot ’s avonds laat buiten tafelen met vrienden en familie. Bij Dille & Kamille vind je alles om van deze zomer een waar eetfestijn te maken. Aan servies sowieso geen gebrek: van borden en kommetjes in alle maten tot waterkannen, glazen en serveerschalen gemaakt van steen, aardewerk, email en porselein.

De fel gekleurde zinken BBQ’s van Dille & Kamille zijn de perfecte handlanger van iedere stadsbewoner. Dankzij zijn compacte vorm kun je overal een gezellige grillsessie organiseren. Wie daar graag wat kruiden bij gebruikt is bij Dille & Kamille aan het juiste adres. In de aanbieding: meer dan 60 varianten! Op zoek naar wat bijpassend lekkers? Met de pasta en pesto van Dille & Kamille maak je in een handomdraai een heerlijke pastasalade. Als dessert gaan we voor een ijscoupe met verse aardbeien – het recept voor zelfgemaakt ijs bekijken we op www.dille-kamille.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide