3172
Zand, water en klei

Een wit uitgestrekt strand zover als je kunt kijken; beukende golven en prachtige natuur – dat is precies het gevoel dat de Duitse ontwerper Frederike Martens heeft gebruikt als uitgangspunt voor het uitgebreide blomus servies.

 

Welkom bij Sablo
Zand, water en klei vormen een synthese met betrekking tot Sablo, waar een fijnkorrelig zandoppervlak, met grijs glazuur dat zowel geschikt is voor het aardewerk en het tegelijk bijdraagt aan de esthetiek van het eten.

Het oog van de toeschouwer
Je zou kunnen kijken naar de kalme, afgeronde vorm, de aangename handgrepen van de kopjes en het ruwe deksel van de suikerpot. Ook zou je kunnen kijken naar het glanzende glazuur dat het beste tot zijn recht komt op de borden en de vele schalen en schaaltjes die voor elke maaltijd en gerecht kunnen worden gebruikt. Met haar gevoel voor vormgeving en kennis van eten, heeft Frederike Martens een servies ontworpen voor Blomus dat een positieve bijdrage levert aan het dagelijks leven en de bijbehorende culinaire ervaringen. Daarnaast, heeft ze een serie ontworpen met een uniek verschijningsbeeld, daarom is deze set ook vervaardigd uit keramiek. Keramiek wordt onder hoge temperatuur gebakken, wat resulteert in subtiele structuurverschillen die het best tot hun recht komen als de tafel is gedekt en je het als geheel ziet.

18-delig
Met een gevoel voor compleetheid heeft blomus een 18-delige set willen presenteren, die alles omvat, van de eerste warme kop koffie of thee in de ochtend tot de kop soep ’s avonds laat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide