1626
Westmark: want het oog wil ook wat!
Gepubliceerd: 04-06-2018

Je kent ze vast wel, die heel specifieke types; zodra ze omringd zijn door potten, pannen en de heerlijkste geurcombinaties, leven ze helemaal op. We hebben het hier natuurlijk over keukenprins(ess)en!

 

De keuken is dan ook hét domein waar deze adellijke figuur het volledig voor het zeggen heeft. Niet alleen bepaalt hij of zij wat er op tafel komt te staan, ook beslist de culinaire monarch in wording hoe zijn of haar ‘troonzaal’ eruit komt te zien. Want koken en eten doe je immers in stijl! Zo kan de cuisine-alleenheerser de keuken opfleuren met gepast behang, meubels, accessoires en keukengerei.

Dan is ‘t natuurlijk wel zaak dat zij of hij niet zomaar iets kiest, maar juist iets dat perfect bij de - bijvoorbeeld - authentieke uitstraling van de keuken past. Of juist ideaal afsteekt bij de moderne indeling ervan. Want keukenspullen moeten een functie hebben, maar het oog wil ook wat!

Westmark

Gelukkig hebben we voor de kieskeurigen het merk Westmark uit Duitsland. Deze fabrikant maakt al sinds 1923 hoogstaand aluminium kookgerei en bestek. De naam bestaat nog steeds, ook al is Westmark gefuseerd met de firma Famos, sinds 1956 leverancier van kunststof en metalen keukenartikelen. Deze fusie heeft beide fabrikanten bepaald geen windeieren gelegd! Het huidige bedrijf is namelijk verantwoordelijk voor de meest innovatieve keukenhulpmiddelen, die niet alleen hun werk doen maar ook nog eens medeverantwoordelijk zijn voor de uitstraling van de keuken waarin ze zich bevinden.

Zo contrasteren een klassieke metalen gehaktmolen en fruitpers compleet met de moderne plastic snijplanken, die in allerlei kleuren leverbaar zijn. En wat te denken van een roestvrijstalen, uitklapbare pannenonderzetter? Tegenstellingen hoeven echter niet negatief te zijn. Het betekent dat je verschillende elementen prachtig met elkaar kunt combineren, of sowieso precies weet uit te kiezen wat het beste bij jouw keukeninterieur past. Want smaken verschillen nu eenmaal en ook geen keuken is hetzelfde.

Qua design zal iedere kookfanaat volledig uit de voeten kunnen met dit vooraanstaande Duitse merk. Hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan dan wel voorop, in esthetisch opzicht laat het gevarieerde keukengerei ook niets te wensen over. Combineer moderne en klassieke keukenhulpen en plaats ze in het zicht om je keuken te allen tijde de perfecte uitstraling te geven. Want als er ook maar iets belangrijk is voor de keukenprins(es), dan is het dat hij of zij zich in zijn of haar keuken helemaal thuis voelt!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide