Gepubliceerd: 05-08-2021 10:33
1603
Vrolijke glazen voor zomerse dagen

In een woning draait het niet alleen om de grote dingen, zoals de kleur van de wanden, mooie kasten en eettafels. Het gaat ook om de details. Vooral in de keuken zijn er talloze accessoires die je dag in, dag uit zult gebruiken. Bij The Table weten ze daar alles van. Bij dit mooie bedrijf vind je allerlei handgemaakte spullen. Spullen die uniek zijn en waar aandacht aan is besteed. Kijk maar eens naar de nieuwe collectie glazen.

Nieuwe glazen die perfect zijn voor de zomer

De zomer komt eraan en dat betekent ook dorstig weer. De temperaturen worden steeds extremer en vrijwel elke zomer is er wel een hittegolf. Veel drinken dus, en met deze glazen is dat echt een feestje. De glazen uit de Bubble-collectie zijn mondgeblazen en worden gemaakt van 100% gerecycled glas. Verantwoorde producten die er ook nog eens mooi uitzien. Het hete glas wordt zonder mal gevormd, maar dit wordt zo uit de losse pols gedaan. Hierdoor ontstaan er fijne luchtbelletjes, die elk glas echt uniek maken. Bovendien zijn de glazen verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en kun je ze ook gewoon in de vaatwasser doen. Wij zijn al om!

zomerglazen-02.jpg

Frisse kleuren voor op tafel

Zeker in de zomer verlangen we naar kleur en vrolijkheid om ons heen. De glazen uit de Bubble-collectie zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waardoor je de tafel echt vrolijk kunt dekken. Dit kun je combineren met mooi tafellinnen, zoals placemats en servetten, en fijn gekleurd servies. Ook dat kun je vinden bij The Table. De naam zegt immers al genoeg? Bij The Table vind je letterlijk alles voor op tafel. Kijk eens rond en doe inspiratie op, je zal zeker genieten van de stijlvolle producten.

zomerglazen-06.jpg

Verantwoord tafeldekken

Het milieu is belangrijk, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties na ons. Daarom is het altijd goed om bewust bezig te zijn, ook als het om zoiets normaals als het dekken van de tafel gaat. De producten van The Table zijn handgemaakt, eerlijk én klimaatpositief. Bovendien wordt alles plasticvrij verpakt. Dat is lekker duurzaam en milieubewust. Zo heb je nog extra plezier van deze mooie producten. Of het nu om dinerborden of om glazen gaat, dit zet je altijd met genoegen op tafel.

zomerglazen-05.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide