1207
 Slice&Serve van Joseph Joseph

Joseph Joseph introduceert dit najaar de Slice&Serve™. De Slice&Serve™ fungeert als een houten snijplank én als kaas- of borrelplankje. De bovenkant heeft groeven in de snijplank en is te gebruiken als broodplank. De onderkant van de (snij)plank is vlak en is te gebruiken om bijvoorbeeld kaas of biscuits of toastjes te serveren. Aan beide kanten valt het afneembare melanine schaaltje mooi in de houten (snij)plank. Handig voor het serveren van boter, olie of tapenade.

De houten (snij)plank valt naadloos in het stevige melanine onderplateau. Aan de onderkant zitten antislip voeten die zorgen voor een goede grip. De producten zijn zeer eenvoudig uit elkaar te halen. De stevige melanine bak en het afneembare schaaltje zijn vaatwasbestendig. De houten snij- en serveerplank kan met water worden afgespoeld.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners