1324
 Slice&Serve van Joseph Joseph
Gepubliceerd: 26-10-2012 Laatste update: 07-05-2017

Joseph Joseph introduceert dit najaar de Slice&Serve™. De Slice&Serve™ fungeert als een houten snijplank én als kaas- of borrelplankje. De bovenkant heeft groeven in de snijplank en is te gebruiken als broodplank. De onderkant van de (snij)plank is vlak en is te gebruiken om bijvoorbeeld kaas of biscuits of toastjes te serveren. Aan beide kanten valt het afneembare melanine schaaltje mooi in de houten (snij)plank. Handig voor het serveren van boter, olie of tapenade.

De houten (snij)plank valt naadloos in het stevige melanine onderplateau. Aan de onderkant zitten antislip voeten die zorgen voor een goede grip. De producten zijn zeer eenvoudig uit elkaar te halen. De stevige melanine bak en het afneembare schaaltje zijn vaatwasbestendig. De houten snij- en serveerplank kan met water worden afgespoeld.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide