1295
Villeroy & Boch
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 26-09-2017

Villeroy & Boch volgt trends op de voet. Het Duitse lifestyle-merk kiest resoluut voor gedurfde kleuren en voegt er zelfs nog moderne en opvallende prints aan toe ook. Met Anmut Bloom en Anmut My Colour zorgt Villeroy & Boch voor kleur en frisheid op de gedekte tafel.

Kleur, kleur en nog eens kleur, het motto van veel mode- en interieurmerken. In alle magazines, tv-programmas of websites is het te zien: kleur is hot! Ook Villeroy & Boch laat deze trend niet aan zich voorbijgaan.

Villeroy & Boch heeft Anmut, een succesvol klassiek wit servies uit de jaren vijftig als basis genomen voor twee nieuwe servieslijnen. Het elegante tijdloze servies werd voorzien van expressieve kleuren en decors. Zo ontstonden twee eigentijdse series An-mut Bloom en Anmut My Colour.

Dat staat er gekleurd op!
Het servies Anmut My Colour is voorzien van een brede kleurenstrook op de randen en een fijn platina biesje. Het servies is verkrijgbaar in zeven verschillende frisse kleuren: donkerblauw, lichtblauw, paars, rood, oranje, grijs en groen. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat zij ook prima onderling gecombineerd kunnen worden. Voor Anmut Bloom is gebruik gemaakt van dezelfde kleurentinten met een gestileerd en modern bloemenpatroon.

Mix & Match
De drie servieslijnen Anmut, Anmut My Colour en Anmut Bloom, zijn dankzij hun identieke vormgeving en hun overeenstemmende kleurgebruik onderling perfect combineerbaar. Het gebloemde koffieservies in combinatie met de paarse dessertbordjes, gebloemde onderborden met daarbovenop een oranje bord, de presentatiemogelijkheden zijn ontelbaar. Maar ook de combinatie met het witte Anmut servies geeft een geweldig effect. De gedekte tafel ziet er bij elke gelegenheid telkens een beetje anders uit.

Sublieme kwaliteit
Zoals het servies Anmut zijn ook deze twee nieuwe servieslijnen vervaardigd uit premi-um bone china, een porseleinsoort die doorschijnend dun is, een schitterende witte kleur en een zachte glans heeft. De onderdelen zijn allemaal vaatwasmachinebestendig omdat de print lithografisch is aangebracht. Anmut Bloom is bovendien geschikt voor gebruik in de magnetron.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide