7787
Pip Studio Spring to Life
Gepubliceerd: 14-03-2017 Laatste update: 23-10-2017

De eerste sneeuwklokjes zijn uitgekomen en het wordt langzaam warmer. De lente is in aantocht, net als Pasen! Dit jaar valt het paasweekend op 16 en 17 april. Waar de kinderen vooral uitkijken naar de zoektocht naar paaseieren, kijkt de culinaire liefhebber uit naar het traditionele paasontbijt, brunch of lunch. Het Nederlandse design label Pip Studio lanceert haar nieuwe Spring to Life-collectie met servies in de prachtige lentekleuren roze en off-white. Perfect voor een kleurrijk gedekte paastafel waar iedereen blij van wordt.

Spring to Life
De Spring to Life-collectie van Pip Studio is een uniek servies. Het servies is gemaakt van de beste kwaliteit porselein en stijlvol afgewerkt met het herkenbare gouden geschulpte randje.

Het patroon is een harmonieus samenspel van geschetste bloemen en dieren. De inspiratie voor deze collectie heeft Anke van der Endt- oprichtster en creatief directeur van Pip Studio – gehaald uit oude botanische tekeningen. Zij heeft dit verwerkt tot een opvallende, hedendaagse collectie met de unieke Pip signature. De Spring to Life-collectie was al verkrijgbaar in de kleuren blauw en groen, en vanaf nu dus ook in roze en off-white. De collectie bestaat uit een compleet servies en gift sets.

De Spring to Life-collectie bevat tevens badkameraccessoires en vanaf september 2017 wordt ook bijpassend keuken- en tafellinnen toegevoegd aan de collectie. Het hart van Pip Studio
Het Nederlandse Pip Studio is opgericht in 2007 en vernoemd naar Pip, het alter ego van oprichtster Anke. De kenmerkende prints en het mix en match principe van Pip Studio veroverden binnen een mum van tijd alle toonaangevende warenhuizen en speciaalzaken in Europa en daarbuiten. Pip Studio producten zijn inmiddels in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Pip Studio blijft een weerspiegeling van Anke’s positieve persoonlijkheid en visie op het leven. Zijn is ervan overtuigd dat elk moment en elke dag de mogelijkheid biedt om het leven te vieren met de mensen waar we om geven.

Pip Studio bedient de consument op het gebied van servies, woonaccessoires, tegels, gordijnen, behang, beddengoed en alles voor in de badkamer, tot aan nachtmode, lounge wear, tassen en strandmode.

Pip Studio partners
Het succes van Pip Studio is niet alleen te danken aan het design team, de partners waar Pip Studio mee samenwerkt zijn zeker net zo belangrijk. Iedere zorgvuldig gekozen partner heeft zijn sporen verdiend in zijn eigen marktsegment. Zo werkt Pip voor het keukendepartement en de schrijfwaren nauw samen met New Edition Home & Stationery, voor het behang met Eijffinger, de tegels worden ontwikkeld in samenwerking met De Tegel BV en het beddengoed wordt vervaardigd samen met Essenza Home.

De start van Pip Studio
Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Zij werkte daarna als freelance designer voor verschillende bedrijven. Omdat Anke het liefst producten creëert naar haar eigen visie, besloot zij in 2007 een label op te richten. Haar alter ego Pip speelt hierbij een centrale rol en neemt haar fans bij elke collectie mee op reis en op zoektocht naar inspiratie. De verhalen van Pip zijn de leidraad, ofwel de ziel van het merk. Met de bijnaam uit haar jeugd en haar studio, was de merknaam snel gevonden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide