2502
Pip Studio Royal White
Gepubliceerd: 06-10-2017 Laatste update: 02-12-2017

Bij Kerstmis denken wij onder andere aan: saamhorigheid, liefde, lekker eten en gezelligheid, en hier is Pip Studio’s Royal White collectie de perfecte toevoeging bij! Winter is coming, en deze musthaves kunnen natuurlijk niet ontbreken in huis. Dek de tafel met sierlijke wijnglazen en grandioze presenteerschalen. Kan jij ook niet wachten tot een Royal White kerst? Vier het samen met Pip Studio!

Een Royal touch
Pip Studio staat bekend om haar bijzondere dessins en rijk gedecoreerde producten. Naast haar vrolijke serviezen en kleurrijke collecties was er verlangen naar een ietwat serene editie van de Royal collectie, vandaar het ontstaan van De Royal White collectie. De Royal White collectie is een servies gemaakt van verfijnd porselein en gedecoreerd met blauwe en gouden bloemvoorstellingen, afgewisseld met grafische gouden elementen.

Bij de Royal White collectie zijn elementen uit historische serviezen terug te zien, deze worden gecombineerd met moderne technieken. Een mooie reeks producten die sfeer in huis brengen, zelfs een enkel item kan een statement maken. Deze collectie is daarom perfect voor een mooi aangeklede tafel tijdens de Kerstdagen!

Feestelijke elementen
De Royal White collectie is zeer uitgebreid, zo zijn er glazen, borden mokken, voorraadpotten, schalen en nog veel meer. Hierdoor draagt ieder item bij aan een uniek gedekte tafel om een bijzondere kersttafel te creëren.

Binnenkort worden er nieuwe producten aan de Royal White collectie toegevoegd! Deze zijn vanaf januari 2018 verkrijgbaar. De huidige collectie is te koop op Pip Studio’s eigen website: www.pipstudio.com. Prijzen variëren vanaf €7,95 voor de kleine Royal White mok tot €54,95 voor de Royal White ovale serveerschaal.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide