2196
Wordt dit jouw nieuwe Senseo apparaat?
Gepubliceerd: 13-02-2018 Laatste update: 11-06-2023

s Ochtends hebben de meeste mensen veel haast. Er wordt vaak snel een ontbijtje naar binnen gewerkt voordat men de deur uit gaat. Daar hoort voor veel mensen ook nog eens een kopje koffie bij. Ben jij niet zo’n ochtendmens, maar wil je toch genieten van lekkere koffie? Dan heeft Philips voor jou een oplossing. Met de Senseo koffiezetapparaten van Philips zet je binnen een handomdraai een heerlijk kopje koffie. Ben je dus geen ochtendmens en wil je de dag makkelijk beginnen met wat energie? Dan is een Senseo apparaat ideaal!

 
Heerlijke koffie met koffiepads
Met een Senseo apparaat is koffie zetten kinderlijk eenvoudig. Dit komt doordat het apparaat werkt met koffiepads. In deze koffiepads zit jouw dosis Senseo koffie om de ochtend door te komen. Met één druk op de knop zet je een kop zwarte koffie of schenk je voor extra energie een espresso in. De Philips Senseo apparaten zijn er in verschillende uitvoeringen. Zet met een koffiepad naar keuze een kopje Senseo koffie in waar je op dat moment trek in hebt. Zo zet je bijvoorbeeld met de Philips Latte Duo machines twee cappuccino’s tegelijkertijd. Op deze manier schenk je voor jezelf en de visite binnen no-time een lekkere cappuccino in met dit Senseo apparaat. 

Senseo apparaat van Philips
Ben je dus toe aan het gemak van een Senseo apparaat van Philips? Via de website van Philips bestel je gemakkelijk jouw Senseo apparaat online. De apparaten zijn er in verschillende kleuren, zodat je gegarandeerd een koffiezetapparaat vindt die past bij het interieur van de keuken en woonkamer. Blijf dus ’s ochtends een paar minuten langer in bed liggen, want jouw kopje Senseo koffie is binnen een paar minuten gezet.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide