1454
Koffie zetten met je smartphone
Gepubliceerd: 19-09-2014 Laatste update: 07-05-2017

Saeco – een van de premium espressomerken van Philips – lanceert met de exclusieve GranBaristo Avanti een revolutionaire koffie-ervaring. De elegant ontworpen GranBaristo Avanti is het eerste hoogwaardige, volledig automatische koffiezetapparaat ter wereld met Bluetooth-verbinding. Gebruikers kunnen hierdoor hun favoriete koffiespecialiteit met behulp van hun tablet samenstellen. De GranBaristo Avanti is na de introductie van het concept op IFA 2013 verder ontwikkeld en zal voor een beperkte periode verkrijgbaar zijn bij exclusieve verkooppunten in Nederland, Duitsland en Rusland. Daarmee maakt Philips zijn belofte waar om digitale technologie in te zetten voor zinvolle innovatie op het gebied van persoonlijke gezondheid en welzijn.

Stel een unieke koffie-ervaring samen
Koffieliefhebbers verlangen vandaag de dag meer koffievarianten en de mogelijkheid om hun kennis van koffierecepten uit te breiden en te delen. De GranBaristo Avanti komt aan deze wensen tegemoet door gebruikers in staat te stellen met behulp van de innovatieve Saeco Avanti-app een scala aan koffievarianten te leren bereiden. Met behulp van een intuïtief instellingspaneel kunnen consumenten hun koffiebereiding nu personaliseren, waardoor de koffie-ervaring nog eenvoudiger en leuker wordt. Bovendien kunnen koffieconnaisseurs hun favoriete creaties delen op sociale media, meedoen aan koffiecursussen via het Saeco Brand Ambassador-programma en handige tips krijgen om het apparaat moeiteloos te onderhouden.

Een doorbraak in koffie-innovatie
De GranBaristo Avanti vormt een doorbraak in innovatie, variëteit en personalisatie op koffiegebied en tilt de koffie-ervaring naar een hoger plan. De revolutionaire koffiezetmodule biedt met meer dan 18 koffie-opties de ultieme variëteit. Van een kleine maar intense ristretto tot een uitgebalanceerde kop filterkoffie of een perfecte cappuccino: consumenten kunnen nu met behulp van hun tablet experimenteren met een scala aan koffiespecialiteiten.

De gebruiksvriendelijke app is via Bluetooth met het apparaat verbonden en zorgt ervoor dat elke gewenste koffievariant binnen handbereik is. Dankzij de nieuwste Thermospeed-technologie kunnen consumenten in een mum van tijd genieten van professioneel gezette koffie die perfect op temperatuur is.

Een exclusief, hoogwaardig koffiezetapparaat in beperkte oplage
Het strakke ontwerp van de GranBaristo Avanti wordt versterkt door een staal- of antracietkleurig exterieur en een nieuw blauw-wit display, waardoor het hoogwaardige, exclusieve uiterlijk nog eens wordt benadrukt. Wereldwijd zijn slechts 500 GranBaristo Avanti's gemaakt. De apparaten zijn individueel genummerd en slechts voor een beperkte periode verkrijgbaar. Sinds het concept voor het eerst werd getoond op IFA 2013, is er uitgebreid marktonderzoek onder consumenten uitgevoerd. Dat heeft geleid tot verbeteringen aan de gebruikersinterface die de elegante uitstraling van het product completeert.

“Wij zijn er bij Saeco trots op deze unieke koffie-ervaring te kunnen introduceren. De GranBaristo Avanti komt aan de wensen van consumenten tegemoet met een strak apparaat dat meer smaken dan ooit kan bedienen. En dat allemaal in een stijlvol, baanbrekend ontwerp”, aldus Erik Schimmer, marketing manager bij Saeco. “Deze wereldprimeur betekent dat koffieliefhebbers voor het eerst hun tablet kunnen gebruiken om hun passie voor het uitproberen en delen van spannende koffiecreaties uit te leven.”

Philips heeft zich tot doel gesteld innovatie te leveren die ertoe doet voor consumenten. Dat doen we door proposities te ontwikkelen die voldoen aan de wensen van consumenten en die een verschil maken in hun dagelijks leven. Onze digitale innovaties beantwoorden aan de verwachtingen van consumenten en aan hun behoeften aan meer connectiviteit, controle en gemak en een grotere mate aan personalisatie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide