963
Magisso

Magisso introduceert een nieuwe serveerset bestaande uit drie innovatieve producten die qua design op elkaar zijn afgestemd. Het betreft hier een kaasschaaf, taartschep en kaasmes. De producten hebben alle een unieke eigenschap: ze worden op hun kant weggezet.

De Finse designer Maria Kirvijärvi is verantwoordelijk voor het ontwerp dat zich kenmerkt door elegante, strakke lijnen met een unieke functionaliteit. De kaasschaaf, taartschep en het kaasmes zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrijstaal.

De producten liggen niet alleen lekker in de hand tijdens het gebruik maar dankzij het slimme ontwerp kunnen de producten op hun kant worden weggezet. Hierdoor blijft tafel of tafelkleed schoon. Kortom: ‘beschaafd aan tafel’.

De kaasschaaf is geschikt voor vele soorten kaas en zowel het kaasmes als de taartschep hebben een snijkant en zijn geschikt voor het snijden en serveren van kazen en hartige taarten.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners