1247
Magisso
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 07-05-2017

Magisso introduceert een nieuwe serveerset bestaande uit drie innovatieve producten die qua design op elkaar zijn afgestemd. Het betreft hier een kaasschaaf, taartschep en kaasmes. De producten hebben alle een unieke eigenschap: ze worden op hun kant weggezet.

De Finse designer Maria Kirvijärvi is verantwoordelijk voor het ontwerp dat zich kenmerkt door elegante, strakke lijnen met een unieke functionaliteit. De kaasschaaf, taartschep en het kaasmes zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrijstaal.

De producten liggen niet alleen lekker in de hand tijdens het gebruik maar dankzij het slimme ontwerp kunnen de producten op hun kant worden weggezet. Hierdoor blijft tafel of tafelkleed schoon. Kortom: ‘beschaafd aan tafel’.

De kaasschaaf is geschikt voor vele soorten kaas en zowel het kaasmes als de taartschep hebben een snijkant en zijn geschikt voor het snijden en serveren van kazen en hartige taarten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide