1652
Lente in de keuken
Gepubliceerd: 03-05-2017 Laatste update: 11-06-2023

Een lentefrisse brunch op het menu? Of plannen voor een grootse zomerbarbecue? Brabantia maakt de voorbereidingen extra vrolijk met de nieuwe handige keukenaccessoires. Van een dunschiller over voorraaddozen tot een gasaansteker, met ‘Tasty Colours’ heb je voortaan alle comfort binnen handbereik. In lentefrisse kleuren die je keukenkunsten extra in de kijker zetten.

lente-in-de-keuken-met-brabantia-02.jpg


Drie keer bessenblauw
Brabantia breidt haar populaire ‘Tasty Colours-lijn uit met enkele handige accessoires in bessenblauw. De Y-vormige dunschiller ligt met zijn ergonomisch ontwerp makkelijk in de hand. Zo kan je met weinig moeite fruit en groenten schillen. Met eenzelfde gemak leent de garde zich tot sausjes losroeren of eiwitten opkloppen. De appelboor heeft dan weer een scherpe, gekartelde bovenkant om vlot het klokkenhuis uit fruit te halen. Alle keukenaccessoires mogen probleemloos in de vaatwasser.
 
lente-in-de-keuken-met-brabantia-03.jpg

Vurige tinten
Ook gasaanstekers zitten voortaan in het assortiment van ‘Tasty Colours’. Met hun lange inox staaf zijn ze ideaal om kaarsen aan te steken, het gasfornuis of de aanmaakblokjes van de barbecue. Veilig ook dankzij het kinderslot en de verstelbare vlamhoogte. De aanstekers – in vurig rood, felgeel, muntgroen of donkergrijs – hebben bovendien een groot reservoir waardoor je minder snel gas moet bijvullen.
 
lente-in-de-keuken-met-brabantia-04.jpg

Naturelle kleuren
Om je opruimplannen in goede banen te leiden, helpt Brabantia je op weg met stapelbare voorraaddozen. Zo schep je makkelijk terug orde in je keukenkasten en –lades. Dankzij de transparante kunststof heb je in één oogopslag zicht op de voorraad. De rechthoekige dozen met deksels in naturelle voedingskleuren (rood, roze, munt) hebben een siliconenrand om de inhoud langer vers te houden
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide