1400

Een lentefrisse brunch op het menu? Of plannen voor een grootse zomerbarbecue? Brabantia maakt de voorbereidingen extra vrolijk met de nieuwe handige keukenaccessoires. Van een dunschiller over voorraaddozen tot een gasaansteker, met ‘Tasty Colours’ heb je voortaan alle comfort binnen handbereik. In lentefrisse kleuren die je keukenkunsten extra in de kijker zetten.

lente-in-de-keuken-met-brabantia-02.jpg


Drie keer bessenblauw
Brabantia breidt haar populaire ‘Tasty Colours-lijn uit met enkele handige accessoires in bessenblauw. De Y-vormige dunschiller ligt met zijn ergonomisch ontwerp makkelijk in de hand. Zo kan je met weinig moeite fruit en groenten schillen. Met eenzelfde gemak leent de garde zich tot sausjes losroeren of eiwitten opkloppen. De appelboor heeft dan weer een scherpe, gekartelde bovenkant om vlot het klokkenhuis uit fruit te halen. Alle keukenaccessoires mogen probleemloos in de vaatwasser.
 
lente-in-de-keuken-met-brabantia-03.jpg

Vurige tinten
Ook gasaanstekers zitten voortaan in het assortiment van ‘Tasty Colours’. Met hun lange inox staaf zijn ze ideaal om kaarsen aan te steken, het gasfornuis of de aanmaakblokjes van de barbecue. Veilig ook dankzij het kinderslot en de verstelbare vlamhoogte. De aanstekers – in vurig rood, felgeel, muntgroen of donkergrijs – hebben bovendien een groot reservoir waardoor je minder snel gas moet bijvullen.
 
lente-in-de-keuken-met-brabantia-04.jpg

Naturelle kleuren
Om je opruimplannen in goede banen te leiden, helpt Brabantia je op weg met stapelbare voorraaddozen. Zo schep je makkelijk terug orde in je keukenkasten en –lades. Dankzij de transparante kunststof heb je in één oogopslag zicht op de voorraad. De rechthoekige dozen met deksels in naturelle voedingskleuren (rood, roze, munt) hebben een siliconenrand om de inhoud langer vers te houden
Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners