1476
ikea pasen
Gepubliceerd: 08-03-2013 Laatste update: 04-07-2017

Na een lange en donkere winter, kenmerkt Pasen het begin van het voorjaar in Zweden. Een Zweeds Pasen draait om eten en familie. Aan de mooi gedekte paastafel wordt genoten van Zweedse specialiteiten als ingelegde haring en gemarineerde zalm. IKEA heeft alles in huis om thuis een Zweeds getint Pasen te vieren: van zalmspecialiteiten en kleurrijke accessoires voor de paastafel tot vrolijke stoffen en een naaimachine om zelf mee aan de slag te gaan. Glad påsk (vrolijk Pasen)!

Geel is de paaskleur bij uitstek. Bij IKEA zijn verschillende vrolijke gele accessoires verkrijgbaar om met Pasen een gezellige sfeer in huis te creëren. Maak de paastafel bijvoorbeeld helemaal af met gele JUBLA kaarsen, het vrolijke GLÄNTA broodmandje of tafelloper en de ROTERA lantaarn.

Persoonlijke paastafel
IKEA heeft verschillende stoffen in huis om zelf mee aan de slag te gaan. Creëer bijvoorbeeld je eigen persoonlijke paastafel met de vrolijk gestippelde MALIN CIRKEL, of de romantische EMMIE ROS stof. Met de SY naaimachine maak je zelf de mooiste tafellakens, servetten en placemats. De naaimachine is eenvoudig in gebruik en daarom ook heel geschikt voor beginners.

Zalmspecialiteiten
Geen Zweeds Pasen zonder zalm. Zweden genieten tijdens de paaslunch traditioneel van gemarineerde zalm. In de Swedish Food Market van IKEA kan je terecht voor een groot assortiment zalmspecialiteiten. Van gerookt, tot gemarineerd of beide. LAX NAJAD van IKEA is zowel gerookt als gemarineerd. Deze frisse zalm is heerlijk met gekookte aardappels of op een broodje met dille en citroen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide