4353
Ikea
Gepubliceerd: 29-10-2013 Laatste update: 12-09-2023

Tijdens de feestdagen is de keuken het hart van de woning. Hier wordt samen gekookt, stiekem gesnoept van het toetje en na een gezellige avond weer opgeruimd. Of je deze kerst nu veel- of iets minder tijd aan het kerstdiner besteedt, IKEA helpt je om te stralen in de keuken. Van handige keukenaccessoires tot apparatuur.

Ruimte besparen
Tijdens het bereiden van een groot kerstdiner kom je vaak ruimte te kort. Met de roestvrijstalen STABIL kookinzetters heb je slechts één pan nodig om verschillende etenswaren tegelijk te koken. Zo bespaar je ruimte én energie.

Design in de keuken
Houd je huis tijdens de feestdagen vrij van kookluchtjes met de stijlvolle POTENTIELL afzuigkap. Deze wandafzuigkap laat niet alleen geur en vet verdwijnen, maar brengt ook modern design in de keuken en zorgt voor extra verlichting op het werkblad.

Onmisbare hulp
Een roltafel geeft net dat extra beetje ruimte in de keuken, zonder helemaal te moeten herinrichten. De RÅSKOG roltafel is dan ook een onmisbare hulp in de keuken. Dankzij het robuuste ontwerp kan je de roltafel makkelijk verplaatsen en gebruiken waar je wilt. Verkrijgbaar in donkergrijs en turquoise. Assistentie Kinderen helpen graag in de keuken. Dankzij de BEKVÄM keukentrap kan je ze makkelijk op gelijke hoogte brengen. Het stabiele en veilige trapje is gemaakt van massief hout en door de handgreep in de bovenste trede makkelijk verplaatsbaar.

Leftovers
Te veel eten gemaakt? Bewaar de restjes in de 365+ voedselopbergers. De duurzame voorraaddozen zijn ontworpen om elke dag te gebruiken. Elke doos heeft specifieke eigenschappen zoals ventielen in de kleinere voor restjes, en een rooster op de bodem van de grotere, om fruit en groenten in op te bergen.

Stoomfunctie
Bij IKEA zijn nu ook ovens met stoomfunctie verkrijgbaar. Handig voor het bereiden van groente en vis. De MIRAKULÖS heteluchtoven heeft naast een stoomfunctie ook een grillplaat en een geïntegreerde vleesthermometer. Onmisbaar voor het bereiden van de perfecte kalkoen of rollade.

Keukenplanservice op afspraak
Van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen? Het ontwerpen kan leuk, maar ook uitdagend zijn. Bij IKEA kan je nu een afspraak maken om je keuken te plannen met hulp van een specialist. Deze keukenspecialist neemt, tegen een kleine vergoeding, twee uur de tijd om samen een keukenoplossing te maken aan de hand van jouw behoeften en dromen.

Lees ook:

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide