1550
Brabantia introduceert draagbare Nic broodtrommel
Gepubliceerd: 22-10-2019

Goed nieuws voor iedereen die van brood én een opgeruimde keuken houdt: broodtrommelgigant Brabantia komt met een draagbare broodtrommel om je brood, bolletjes of muffins in te bewaren en te serveren. De nieuwe Nic broodtrommel heeft een mooi bamboe deksel en een handig handvat waarmee je hem makkelijk meeneemt naar de tafel voor je binnen-picknick. Makkelijk in de keuken, mooi op tafel

Of je nou gezellig aan tafel zit met je familie of een moment voor jezelf hebt, aan een mooie tafel smaakt alles net even lekkerder. De nieuwe Brabantia Nic broodtrommel maakt het dekken van de tafel een makkie. Dankzij de handige draagbeugel staat je brood zo op tafel. En de bamboe bovenkant van het deksel maakt je ontbijtje helemaal een feestje. De broodtrommel is groot genoeg voor een heel brood, de geribbelde onderkant zorgt voor ventilatie. Natuurlijk krijg je 5 jaar garantie op deze toptrommel.

Tara Kusters, category manager Food Enjoyment “Of je nou snel even wat wilt eten of op je gemak met je familie ontbijt, deze broodtrommel is het helemaal!”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide