1594
Dornbracht keukenmengkraan Elio
Gepubliceerd: 25-01-2013 Laatste update: 17-07-2017

Dornbracht programma uitbreiding: Elio éénhendel mengkraan met uittrekbare uitloop / nieuwe enkele spoelbak. Met de uitbreiding van het productprogramma van de keukenserie Elio presenteert Dornbracht de éénhendel mengkraan Elio met een nieuwe uittrekbare uitloop. Voor het eerst biedt Dornbracht nu passend bij Elio en andere kranenseries een enkele spoelbak van hoogwaardig roestvaststaal met geïntegreerde kraangatbank, waarbij de mengkraan direct op de spoelbak wordt gemonteerd. Zo passen mengkraan en spoelbak zich optimaal aan het design van moderne keukens aan.

Met deze qua vorm terughoudende en functionele mengkraan vult Dornbracht zijn programma aan met een veel gevraagd model: uittrekbare kranen worden wegens hun grote functionaliteit zeer gewaardeerd omdat ze de actieradius van de uitloop duidelijk vergroten. De uittrekbare uitloop van de nieuwe mengkraan gaat bijzonder lang mee, ligt prettig in de hand en is gemakkelijk te bedienen.

Net als bij alle series voor de keuken staat bij de nieuwe Elio éénhendel mengkraan naast het design de functionaliteit op de eerste plaats. De nieuwe weefselslang werd ontwikkeld voor de hoge eisen aan uittrekbare uitlopen: hij is extreem knikbestendig en daarbij soepel en geruisloos in de omgang. Deze eigenschappen zorgen voor een bijzonder comfortabel gebruik in en rondom de spoelbak. De zilvergrijze kleur van de weefselslang werd afgestemd op de kraanoppervlakken chroom en platina mat.

Bij de vormgeving van Elio werd speciaal gelet op een ergonomische ondersteuning van dagelijkse bewegingen. Door zijn ronde, harmonische vorm valt hij perfect te combineren met moderne keukenmaterialen.

 

Wonenonline