1570
Dekker led verlichting

Dekker ontwikkelde samen met een Nederlandse producent de nieuwe, energiebesparende led-verlichting. De spots geven warm licht, dat u ook kunt dimmen. Het praktische van deze led-verlichting is dat de verlichting niet warm wordt en gemakkelijk te monteren is. Zelfs op bestaande halogeentrafos is het mogelijk om de Dekker led-verlichting aan te sluiten. De spots zijn uitgevoerd in een moderne rvs-look en onderhoudsvrij.

Led kleurt de verlichting
Licht kent verschillende kleurnuances: van warm rood tot het koele wit van het daglicht. Licht wordt uitgerukt in Kelvin. De led-verlichting is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk:

Warm wit, 2800 Kelvin
Wit, 3200 Kelvin

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De Dekker led-spots zijn 100% kleurvast en geven maar liefst 50.000 uur dezelfde lichtkleur. Een halogeenlamp verandert daarentegen steeds meer van kleur.

Voor elke keuken een led-lamp
Voor de moderne keuken introduceert Dekker een rechthoekig armatuur met een geïntegreerde dimmer: de Dekker Milano. Ook nieuw in het assortiment is de Dekker Torino. De Torino is een ronde inbouwspot, die eventueel als opbouwspot te monteren is met de los verkrijgbare opbouwring. De Torino wordt geleverd met bijpassende opbouw dimmer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners