1795
Dekker led verlichting
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-07-2017

Dekker ontwikkelde samen met een Nederlandse producent de nieuwe, energiebesparende led-verlichting. De spots geven warm licht, dat u ook kunt dimmen. Het praktische van deze led-verlichting is dat de verlichting niet warm wordt en gemakkelijk te monteren is. Zelfs op bestaande halogeentrafos is het mogelijk om de Dekker led-verlichting aan te sluiten. De spots zijn uitgevoerd in een moderne rvs-look en onderhoudsvrij.

Led kleurt de verlichting
Licht kent verschillende kleurnuances: van warm rood tot het koele wit van het daglicht. Licht wordt uitgerukt in Kelvin. De led-verlichting is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk:

Warm wit, 2800 Kelvin
Wit, 3200 Kelvin

De Dekker led-spots zijn 100% kleurvast en geven maar liefst 50.000 uur dezelfde lichtkleur. Een halogeenlamp verandert daarentegen steeds meer van kleur.

Voor elke keuken een led-lamp
Voor de moderne keuken introduceert Dekker een rechthoekig armatuur met een geïntegreerde dimmer: de Dekker Milano. Ook nieuw in het assortiment is de Dekker Torino. De Torino is een ronde inbouwspot, die eventueel als opbouwspot te monteren is met de los verkrijgbare opbouwring. De Torino wordt geleverd met bijpassende opbouw dimmer.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide