214
Voor en na: de metamorfose van een IKEA keuken door een aanrechtbladwrap
Gepubliceerd: 09-08-2023 Laatste update: 10-02-2024

Een aanrechtblad dat zijn beste tijd heeft gehad kan de hele uitstraling van je keuken naar beneden halen. Je kent het wel: die vervelende vetvlekken en krassen die je zelfs met de beste wil van de wereld niet meer weggepoetst krijgt. Zo ook in dit verhaal over een kleine, maar fijne IKEA keuken die wel een opfrisser kon gebruiken.

Het keukenteam van Keukensplakken.nl, met Rachel aan het roer, liet zien dat je geen sloopkogel of zaagsel nodig hebt voor een nieuwe look. In een handomdraai en zonder de rommel van een verbouwing, kreeg het aanrechtblad binnen twee uur! een compleet nieuwe uitstraling. Het veranderde van een donker en vermoeid houten oppervlak naar een frisse en lichte houtlook. Alsof dat nog niet genoeg was, zorgde de installatie van een nieuwe kraan voor de finishing touch.

keukensplakken2a.png

Het resultaat? Een keuken die oogt alsof deze rechtstreeks uit een woonmagazine komt, terwijl de oude kastjes er nog staan. Rachel werkte snel en nauwkeurig, wat aantoont dat een keukenwrap een slimme en efficiënte oplossing is voor wie verandering wil zonder te veel gedoe.

keukensplakken1a.png

Dit soort keukenmetamorfoses laat zien dat een kleine ingreep een groot verschil kan maken. De keuken heeft weer een frisse en moderne uitstraling, en dat zonder de hoge kosten en lange duur van een complete keukenrenovatie. En dat allemaal dankzij een stukje innovatief plakwerk. Een slimme zet voor wie zijn keuken wil opfrissen!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide