1447
SieMatic Frame Design in parelstructuur

Understated chic is misschien wel de meest stijlvolle omschrijving die een ontwerp ten deel kan vallen: voornaam zonder daar op voor te staan. Klasse die in het DNA zit ingebakken. De nieuwe SieMatic matlak in parelstructuur heeft die aantrekkelijke combinatie van elegantie en flair in zijn genen. 

 

Lijnen worden vlakken. Lijsten kaderen ruimtes. Kubistische vormen groeien uit tot sculpturen. Grafische helderheid zorgt voor een volmaakte symbiose tussen meubels en architectuur. Het nieuwe ontwerpconcept van SieMatic heet Frame Design en werd samen met de Berlijnse architectuur- en designstudio KINZO ontwikkeld.  

Voor de oppervlakken van SieMatic Frame Design werd een nieuwe laksoort ontwikkeld, om ook qua afwerking perfect aan te sluiten bij die grafische helderheid die het nieuwe concept kenmerkt. Deze speciale SieMatic matlak in parelstructuur zorgt voor een gelijkmatige afwerking die even verfijnd aanvoelt als zij eruit ziet.  

De fijne parelstructuur wordt door middel van een hoogwaardige lak aangebracht die bestand is tegen de zware belasting die een keuken ondergaat. De stijlvolle lak is verkrijgbaar in de kleuren ‘lotuswit’, ‘sterlingzwart’, ‘grafiertgrijs’ en ‘onyxzwart’

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners