2094
Eiken Keuken
Gepubliceerd: 12-11-2013 Laatste update: 25-04-2017

Ben jij ook zo gek op die heerlijke, landelijk Deense keukens, vaak te zien in bekende woonmagazines? We denken hierbij aan authentieke houten keukens. Sober en strak vormgegeven, voorzien van naturelle elementen als natuurstenen wasbakken en aanrechtbladen. De sfeer van nostalgie in een nieuwe, moderne uitvoering.. Oude en nieuwe materialen vinden hun plek in de landelijke keukens van RestyleXL!

Een landelijke keuken ligt dichterbij je bereik dan verwacht!
RestyleXL is Neerlands grootste leverancier van houten keukens op maat. Alle keukens komen uit de eigen werkplaats, ontworpen en met de handgemaakt door de meubelmakers van RestyleXL. Alle landelijke keukens op maat van RestyleXL voldoen ruimschoots aan de hoge eisen welke een professionele, hedendaagse keuken met zich meebrengt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng om je keuken vorm te geven. Daarnaast wordt je, bij het tot stand laten komen van je landelijke droomkeuken, ondersteund door de meubelmakers van RestyleXL met persoonlijk advies & vakkundige tips. Een lifestyle keuken uit de werkplaats van RestyleXL is a way of living; a statement. Er wordt een plek voor je gecreëerd waar je dag in, dag uit weer verwonderd in rond zult lopen en je tijd zult doorbrengen. Vrienden en familie zullen willen weten waar je díe keuken hebt laten maken. Dit is een veel gehoorde terugkoppeling bij RestyleXL! Je kunt een sfeer impressie krijgen op de website van Restyle XL, waarna de kans groot is dat je direct 'om' bent! Want zeg nu zelf, waar vind je keukens compleet opgetrokken uit een mooie mix van oud gebruikt hout & nieuwe materialen!

Vernieuwend design
Een keuken moet allereerst op top niveau functioneel zijn. RestyleXL gaat hierin echter een stapje verder; een absolute must is het neerzetten van vernieuwend design. Zo bestaat de collectie eiken keukens uit voornamelijk onbewerkt, robuust hout. Geschikt voor de no-nonsens klant, met een voorliefde voor stoer & praktisch design. De eiken keukens op maat van RestyleXL sluiten direct aan bij een eigentijds & eigenzinnig huishouden.

Duurzame design keuken van RestyleXL
Een bijzondere woning vraagt om een bijzondere keuken. Een keuken moet een aanvulling zijn op het bestaande interieur en moet de sfeer van de woning versterken of juist, indien gewenst, wat afzwakken. Want speels een design keuken laten integreren in een jaren-30 herenhuis bijvoorbeeld, kan een enorme style-boost betekenen voor je woning. Hedendaagse nieuwbouwwoningen worden steeds vaker gebouwd naar oud Hollands model. Zo zie je steeds vaker flessenhals woningen en retro jaren-30 woningen in het Hollandse landschap verschijnen. Binnen deze vernieuwende bouwstijl kun je natuurlijk kiezen voor een landelijke keuken, maar verrassend genoeg sluiten design keukens hier ook perfect bij aan. Een duurzame design keuken van RestyleXL betekent in dergelijke gevallen een gigantische meerwaarde voor het interieur. Want ook de duurzame design keuken wordt volledig met de hand voor je gemaakt! Bezoek snel het assortiment voor de nodige inspiratie!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide